Vladimir Stojković tata po drugi put, stigao je još jedan dečak u porodicu

Vladimir Stojković tata po drugi put, stigao je još jedan dečak u porodicu

Autor: | 27/02/2017

0
FOTO: Zoran Žestić

Najveća je radost kada u porodicu stigne novi član, kada se rodi beba i kada sreća i veselje zakorače u dom. Ovog puta je sreću i veselje u goste pozvao golman Vladimir Stojković, koji je danas je po drugi put postao otac i to još jednog dečaka.

Njegova voljena supruga Valentina porodila se ovog gotovo prolećnog februarskog dana, i na svet donela sina.

Kao svaki ponosan tata dvojice sinova, Vladimir je odmah na Instagramu postavio fotografiju sina Lava koji oduševljen i nasmejan mazi mlađeg brata. Malo je reći da su komentari u kojima mu čestitaju rođenje sina, pljuštali.

Vladimir je u opisu kraj fotografije samo napisao jednu reč koja je sve objasnila - “Braća”.

A post shared by ⚽️? (@vladimirstojkovic) on Feb 27, 2017 at 8:31am PST

Inače kako se pre porođaja pisalo, Vladimir Stojković supruzi Valentini za porođaj je obezbedio najbolje uslove i za to nije žalio para. Bračni par se dogovorio da se njihov sin rodi u Notingemu, gde oni trenutno žive, i to u jednom privatnom porodilištu, koja će golmana koštati 15.000 evra.

S obzirom na to da Vladimirova žena na toj klinici i vodi trudnoću, nisu želeli da menjaju tim lekara u koje je gospođa Stojković stekla poverenje.

Foto: Instagam

Verujemo da su svoje planove i ostvarili, te da je mališa stigao na svet pod najboljim uslovima koje su roditelji obezbedili.

Valentina i Vladimir su ludo zaljubljeni jedno u drugo, a Vladimir priznaje da mu je ona promenila život i učinila ga bogatijim.

Foto: Privatna arhiva

Uspešni sportista je na romantičan način zaprosio svoju izabranicu. Gest za pamćenje desio se prilikom Stojkovićeve posete Beogradu, a fotografiju sa intimne ceremonije ubrzo potom objavila je buduća Valentinina kuma na društvenoj mreži Instagram.

- Iako smo dugo zajedno, nisam očekivala taj gest, jer sam bila prekoupirana obavezama na fakultetu. Veoma me je iznenadio - rekla je supruga poznatog golmana.

Vladimir Stojković je sjajan golman, ali i nežni tata (foto)

Vladimir je bio srećan kako je protekao čin veridbe, a u izboru prstena konsultovao se sa njenim prijateljicama.

- Drago mi je što sam uspeo da je iznenadim. Prilikom odabira prstena konsultovao sam se sa osobama čije mišljenje ona uvažava, i uspeo sam da zadovoljim njen istančani ukus. Veridba je zaista bila lepa i romantična. Pamtiću je kao još jedan trenutak kojim sam uspeo da izenadim i usrećim buduću suprugu - rekao je popularni Stojke, koji je verenički prsten marke "Jenny Lane" naručio iz Švajcarske, u intervjuu za naš magazin.

Vladimir Stojković: Valentina mi je vratila veru u brak

Foto: Privatna arhiva

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva

Pročitajte još