Sloboda Mićalović o ulozi u filmu "Na mlečnom putu": Vojin je oduševljen, i to je najdivnije

Sloboda Mićalović o ulozi u filmu "Na mlečnom putu": Vojin je oduševljen, i to je najdivnije

Autor: | 27/02/2017

0

Sloboda Mićalović je otkrila utiske sa beogradske premijere filma "Na mlečnom putu" u kome tumači jednu od glavnih uloga.

- Moj utisak je očekivan, zaista ne pamtim da je bio ovako veliki aplauz od 20 minuta. Morali su na momente čak da zaustave aplauz kako bi nas predstavili. Večeras, kada sam videla kako to publika prihvata, mislim da će ovaj film imati lep i dug život, što je najvažnije - rekla je Sloboda, a prenosi blic.rs.

Sloboda Mićalović iskreno: Lepotu kada pametno koristite ona može samo dobro da vam donese

Tokom prve večeri FEST-a, u ulozi voditelja svečanog otvaranja, našla se njena rođena sestra, Dragana Mićalović, što je prijatno iznenadilo Slobodu.

- To sam saznala tek juče. Svako radi svoj posao i vodi svoj život, a mi smo tu da pružimo podršku jedna drugoj, ali ništa više od toga.

Na pitanje kakve je kritike za ulogu u filmu dobila od svog supruga Vojina Ćetkovića, Sloboda kaže:

- To bih da zadržim za sebe. Ne mogu da kažem najlepšu stvar koju sam čula od njega, ali da je oduševljen filmom, pošto ga je prvi put gledao, a zna sve o filmu - jeste, da je bio uzbuđen posle filma - jeste, tako da je to nešto najdivnije. 

Sloboda Mićalović otkrila kako sačuvati ljubav u braku

Sloboda je rekla i da Vojin nije ljubomoran na nju što je glumila uz jednu od najlepših žena na svetu, uz Moniku Beluči.

- Apsolutno nije ljubomoran, i on voli Moniku, jako - zaključila je naša popularna glumica.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Stefan Tomašević/ATAImages