Sandra Meljničenko će uoči jubilarnog četrdesetog rođendana drugi put postati majka

Sandra Meljničenko će uoči jubilarnog četrdesetog rođendana drugi put postati majka

Autor: | 27/02/2017

0

Samo nekoliko dana pre nego što 21. aprila na rođendanskoj torti ugasi četrdeset svećica jedna od najbogatijih Srpkinja dobiće poseban poklon - po drugi put će postati majka. Sandra Meljničenko u osmom je mesecu trudnoće i porodiće se sredinom aprila i, preka ekskluzivnim saznanjima magazina "Hello!", čeka sina.

Humana Sandra Meljničenko pokreće fond za pomoć deci Srbije

Glamurozna bajka koju atraktivna brineta dvanaest godina živi pored ruskog oligarha Andreja Meljničenka, čije bogatstvo "Forbes" procenjuje na 13,4 milijarde dolara, upotpunjena je u maju 2012, kada je na svet donela kćerku Taru. Sva energija slavnog bračnog para od tada je usmerena na devojčicu rođenu u Nici, gradu najbližem njihovoj raskošnoj rezidenciji u Antibu, na mondenskoj Francuskoj rivijeri, u kojoj provode najviše vremena. Pretpostavlja se da će se Sandra i drugi put poroditi u klinici "Santa Maria", gde je i Anđelina Džoli na svet donela blizance Vivijen i Noksa.

Sandra Meljničenko: Imperija van rodne zemlje

Prvu trudnoću gospođe Meljničenko pratile su brojne kontroverze jer se čak ni u devetom mesecu nije vidno ugojila. Međutim, s vremenom je otkrivena tajna njene vitke linije. Osim što sledi savete najboljih lekara, važnu ulogu ima i Alen Dikas, čuveni francuski kuvar kome su Sandra i Andrej verni još od sastavljanja svadbenog menija.

Ostatak teksta pronađite u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji do 27. februara.

Komentari (0)

Loading
Nikola Golubović Guliver/Getty Images

Najnovije vesti