Životna drama Tatjane Kameron Tajči: Ovo je najteža objava koju sam ikada podelila

Životna drama Tatjane Kameron Tajči: Ovo je najteža objava koju sam ikada podelila

Autor: | 26/02/2017

0

Suprug pevačice Tatjane Kameron Tajči (46) Metju sa kojim ima tri sina, oboleo je od raka pluća koji se proširio na druge delove tela. S obzirom na to da Tajči nema stalno zaposlenje i ne dobija doprinose poslodavca, a Metju je pokrenuo vlastiti biznis vezan uz marketing, zamolili su za financijsku pomoć.

Naime, Tajčina porodica je na GoFundMe otvorila stranicu kojom skupljaju donacije, a na njoj su opisali tok njegove bolesti.

Život joj se promenio iz korena: Tajči je nekada glasom osvajala ex-Yu, a danas radi u zatvoru

- Dijagnostifikovali su mi tip rak pluća od kojeg obolevaju pušači, bio sam u šoku što tako nešto uopšte postoji. Ja sam u stadijumu 4, što znači da se rak s pluća proširio po telu - napisao je Metju.

Dodao je da mu treba financijska pomoć jer se nada izlečenju novim vrstama terapije. Hemoterapija ne dolazi u obzir, jer su mu lekari prognozirali da će uz nju živeti još samo godinu dana.

- Rekli su nam da nam treba novac koji će pokrivati barem tri meseca u hitnom slučaju, a to imamo. Imam i životno osiguranje, ali će problem nastati kad postanem teret u poslednjim mesecima života - napisao je.

Ne traži od ljudi donacije, već ih moli da angžuju njegovu firmu Stormlight Pictures ili njegovu "neverovatno talentovanu suprugu" koja peva na događajima.

- Život sam proveo pomažući drugima da ostvare snove i planove jer obožavam ljude, predivni su. Ako možete, odvojite minut i pomolite se za mene, šaljite mi pozitivnu energiju ili mi pomozite s nekoliko dolara kako biste mi olakšali financijski pritisak - zaključio je.

- Hvala svima na molitvama i energiji koju nam šaljete i hrani koju donosite. Ovo je najteža objava koju sam ikada podelila, teško je verovati da je ova stranica o nama - napisala je Tajči.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!