Danilo Ikodinović o ljubavi: Nemerljivo je sve lepše i lakše sa sportistkinjom!

Danilo Ikodinović o ljubavi: Nemerljivo je sve lepše i lakše sa sportistkinjom!

Autor: | 25/02/2017

0

Nekadašnji vaterpolista Danilo Dača Ikodinović priznao je da su ga posle teške nesreće koju je doživeo, mnogi napustili, i dodao da je mnogo lepše živeti sa sportistkinjom, nego pevačicom.

Na pitanje da li je posle nesreće koja mu se dogodila osetio promenu u odnosu na ljude iz bliskog okruženja, Dača je odgovorio:

– Jesam, naravno. S tim što su go*na veoma brzo otišla niz reku, a pravi ljudi su i dalje tu. Doduše, malo je pravih, ali sam srećan što se sve lepo iskristalisalo.

Ikodinović, koji se, kako se priča, nedavno venčao sa odbojkašicom Majom Ognjenović, kao iz topa je odgovorio na pitanje: “Da li je u životu kao partnera teže ispratiti pevačicu ili sportistkinju?”

– Nemerljivo je sve lepše i lakše sa sportistkinjom. Najlepše i najlakše ikada je sa sportistkinjom!

Dača je morao i da otkrije šta više voli, kafanu ili vaterpolo.

– Uh, teško pitanje… Šalu na stranu, vaterpolo mi je dao mnogo u životu, obožavao sam ga. Od kafane sad živim, iako su vremena nikad gora. Volim i ugostiteljski posao, ali je vaterpolo ipak za nijansu u prednosti – zaključio je Dača Ikodinović u razgovoru za Srpski Telegraf.

Inače, Danilo je nakon nesreće koja mu je potpuno promenila život bio ljut najviše na sebe:

- Ne razumem one ljude koji kažu ne kajem se ni zbog čega, ja bih sve to opet isto. E, ja se kajem, ne samo zbog toga, to je drastičan primer, ali pola toga ne bih isto uradio. Sigurno ne bih otišao da ločem s društvom, pa seo na motor. Više nikada nisam seo za volan ako sam liznuo alkohol. Kada vidim ove iz kafane kako pijani sedaju u kola, samo im priđem: "Care, zovi taksi, ne treba ti to, evo pogledaj mene" - rekao je emotivni Danilo.

Danilo Ikodinović o prošlosti: Želeo sam samo da zažmurim i da umrem!

Sećanje na nesreću, na buđenje iz kome, mu je još uvek veoma živo i ne bledi.

- Sećam se toga kao da je juče bilo. To je bila realna agonija. Nije baš da sam hteo da se ubijem, ali da sam mogao da kliknem prstima i da umrem - uradio bih to bez razmišljanja u bolničkom krevetu. Sad, baš da skačem sa zgrade, ne bih mogao, ali jako sam želeo da samo da zažmurim u tom momentu i da umrem. E, tad mi je sinulo: "Pi**a ti materina, jesi hteo da budeš frajer? Jesi! E sad treba da budeš mnogo veći frajer da se izvučeš iz ovoga!" Jedino nisam mogao da podnesem da me sažaljevaju, to jedino ne, pusti me u p**du materinu, izvućiću se kako znam i umem. I izvukao sam se!

Danilo je već dugo sa Majom, pronašao je pravu ljubav posle teških vremena, ali ne želi da uđe u brak.

- Ja sam dva puta pokušao taj čuveni brak, nisam uspeo. Otac mi je rekao: "Sine, je l' vidiš da beže od tebe, ne okreću se. Nemoj molim te više da pokušavaš" - ispričao je Ikodinović.

Danilo Ikodinović o braku: Otac mi je rekao – Nemoj više da pokušavaš, molim te!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević/hello/arhiva