Potpuno iskrena Opra Vinfri: Decu nemam jer im ne bih bila dobra majka

Potpuno iskrena Opra Vinfri: Decu nemam jer im ne bih bila dobra majka

Autor: | 24/02/2017

0

Velikanka tok šou formata, medijska moćnica, glumica, spisateljica, filantrop... nema tog posla u kome Opra Vinfri nije briljirala.

Ipak, postoji nešto za šta ona, po sopstvenom prizanju, jednostavno nije stvorena - majčinstvo.

Bivša maćeha tvrdi: Opra Vinfri živi u veoma čudnom braku

U svojoj 63. godini ona kaže da se ne kaje što je odlučila da nema decu.

- Nisam želela bebe. Ne bih bila dobra majka bebama, nemam strpljenja. Imam strpljenja za kučiće, ali to zahteva mnogo manje angažovanja - iskrena je ona.

Ali, dok je ubeđena da ne bi bila dobra majka, ona je nebrojeno puta preuzimala na sebe ulogu mentorke i starateljke mnogim devojkama koje pohađaju njenu akademiju "Leadership" u Južnoj Africi.

- Tamo ima ukupno 172 devojke, a njih 20 su na studijama u Sjedinjenim Državama i moj dom koriste kao svoju "bazu". To je veća nagrada od bilo koje koju sam mogla da zamislim. Počela sam to da radim da bih im pomogla, ali je to u moj život unelo svetlost kakvu ne mogu da opišem - objasnila je Opra, a piše today.com.

Neočekivano: Opra Vinfri u šik kombinaciji koju ćete poželeti da nosite

Ona kaže da je na takav način stvorene veze mnogo više ispunjavaju nego što bi to bio slučaj da je postala "klasičan" roditelj.

- Kada su me nagovarali da se udam i rodim decu znala sam da nikada neću biti osoba koja će zažaliti što ipak nema decu. To je zato što se osećam kao da sam majka svoj deci na svetu. Ljubav ne poznaje granice. Uopšte nije važno da li si ti rodila dete ili si tu osobu upoznala sa njenih dve, deset ili 20 godina - zaključuje Opra.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: opra vinfri

Najnovije vesti