Majka za primer: Leontina svojeručno sašila kostim za svoju ćerku (foto)

Majka za primer: Leontina svojeručno sašila kostim za svoju ćerku (foto)

Autor: | 24/02/2017

0

Nije tajna da su muzika i deca dve najveće ljubavi Leontine Vukomanović, a naša priznata muzičarka je uspela da ih spoji na najlepši i najbolji mogući način, kroz mnogobrojne uspehe njenog hora "Čarolija", ali i brojne kompozicije za decu s njenim potpisom.

Leontina se oduvek trudila da i pored gustog poslovnog rasporeda pronađe dovoljno vremena i za vaspitavanje svoje ćerke Lucije, pa svaki slobodan trenutak provodi s njom.

Leontina tvrdi: Moć ne daje ženi sreću

- Možda sam ja izabrala idealan poziv gde dete ne smeta ni u jednoj situaciji, naprotiv. Kada smo pričale o zanimanjima i prvo je rekla da želi da bude "komponovačica". Onda je, na moju primedbu da je možda bolje da bude bankar, kraljica, predsednica ili ministarka, ona odgovorila: "To ne želim, jer to je posao koji radiš sam, ne možeš da vodiš dete sa sobom". Onda sam shvatila da zaista radim najbolji posao na svetu - rekla je Leontina jednom prilikom za magazin "Hello!".

Koliko se trudi da odovolji svojoj mezimici možda najbolje svedoči poslednja fotografija koju je Leontina objavila na svom Instagram nalogu. Lucija se, po svoj prilici mnogo radovala i pripremala za maskenbal, ali je očigledno poželela kostim će biti originalan. Umesto da ode u prvu radnju dečije opreme koje su preplavljene maskama i odelima raznih junakinja i junaka iz sveta mašte, Leontina je odlučila da svojoj ćerki sama izmašta vrlo zanimljiv i dopadljiv kostim.

Leontina Vukomanović: Uspela sam, pokazala se, napravila ime i otišla dalje

Budući da ima brojne obaveze, Leontina je kostim pravila u onim trenucima kada jedino ima slobodnog vremena - noću.

- Pitali ste se šta će mi jambolija - evo, za mog najslađeg monstruma, šila sam kostim sama, na ruke, protekle dve noći - napisala je Leontina uz fotografiju.

A post shared by Leonessa Eric (@leontina012) on Feb 24, 2017 at 1:12am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Hello!/Boško Karanović

Pročitajte još