Ostvarenje vaših snova i želja je upravo ovde, proverite zašto!

Ostvarenje vaših snova i želja je upravo ovde, proverite zašto!

Autor: | 23/02/2017

0

Da li ste zaposleni i nemate previše vremena? Da li volite da izgledate sjajno i da vam je frizura uvek tip-top? Volite li da se opuštate uz masažu?

Ako su vaši odgovori na ova pitanja potvrdni, vreme je da posetite SrediMe.rs i sebi olakšate život!

Odmah da vas upozorimo, ovo je potpuno BESPLATAN servis koji će vam olakšati život i omogućiti da svojim vremenom upravljate na najlakši mogući način, bez stresa, telefoniranja, panike...

SrediMe vam omogućava da uz samo jedan klik izaberete i zakažete frizera, pedikira, manikira, masažu...

Na jednom mestu se nalaze najbolji saloni lepote, spa centri i centri estetske medicine, ali i utisci i ocene korisnika, tako da će vaš izbor biti lakši i jednostavniji.

KAKO FUNKCIONIŠE?

Preko svog telefona ili desktop računara posetite SrediMe, izaberite uslugu, grad i dan koji želite, i uz jedan klik pred vama će se otvoriti lista svih dostupnih salona, sa svim uslugama, predstavljenih po tačnim cenama i slobodnim terminima.

Možete odmah da zakažete svoj termin samo jednim klikom kada ste izabrali tačno ono što vam odgovara, pa iako je i neradan dan za salone!

Vlasnici salona uz pomoće aplikacije SREDIME bivaju momentalno obavešteni o vašem zakazivanju, tako da ne morate da brinete.

Za sada je preko 130 beogradskih salona omogućilo da svoj termin lepote zakažete elegantno, bez galame, a taj broj stalno raste. U pripremi je i ponuda brojnih salona iz Niša i Novog Sada.

 

KOME JE NAMENJEN SREDIME?

Ako ste neko ko voli da vodi računa o sebi, ali ne želi da svoje planove i intimu deli sa drugima, ovo je idealan način da sebi obezbedite privatnost, pa čak kada se nalazite u prevozu ili prepunoj kancelariji.

Izaberete, kliknete i potvrdite termin i salon, jednostavno, brzo i lako na samo jedan klik od vas!

Ali i ako nemate vremena i ne verujete preporukama „iz komšiluka“, onda je SREDIME obavezan bukmark u vašem kompjuteru ili telefonu!

KAKO DA ZNAM DA LI SAM IZBRALA/O DOBRO?

Pošto je izbor veliki, SREDIME je i za to pronašao rešenje! Uz svaki salon postoje recenzije korisnika, ali ne samo pohvale, već su svi komentari tu da bi vam omogućili da steknete uvid u nečiji rad, profesionalnost, ali i da biste lakše izabrali ono što vam odgovara.
Naravno, postoje i galerije koje vam još više olakšavaju posao u traganju.
Opet - jednostavno i brzo, na elegantan i pristupačan način.

Ako ste spremni, vreme je da krenete u avanturu i sebi olakšate i ulepšate život, dovoljno je da kliknete upravo ovde!

[highlight color=red ]SREDIME![/highlight]

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/thinkstock
Tagovi: sredime