Da li će se iko ovome obradovati: Kendal Džener prošetala novi trend

Da li će se iko ovome obradovati: Kendal Džener prošetala novi trend

Autor: | 23/02/2017

0

Navikli smo da nas članovi klana Kardašijan često iznenađuju svojim ponašanjem, fotografijama, izjavama na društvenim mrežama, ali neretko to urade i svojim modnim odabirom.

Iako je Kim ta koja se najčešće nađe na meti modnih kritičara, ovoga puta negativnu pažnju privukla je upravo njena suprotnost, modna ikona mlađih generacija i trendseterka Kendal Džener.

Nose ga Džej Lo, Rijana, Kendal Džener: Trend koji smo voleli vraća se na velika vrata

Naime, Kendal se pojavila na londonskoj Nedelji mode u vrlo iznenađujućem izdanju. Viktorijin anđeo je prošetao belo izdanje, mini svilenu slip haljinu i fantastičan džemper sa kapuljačom, koja kombinaciji daje mističan i šik ton. To je uparila sa omiljenim crnim Yeezy čizmama, a modni odabir osvežila je crvenim usnama i zlatnim nakitom.

Ništa od ovoga nije izazvalo posebnu pažnju ili niz komentara do jedan specifičan detalj koji je Kendal otkrila kada se nasmejla, zlatan zub.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) дана 21. Феб 2017. у 4:50 PST

- Zračila je seksepilom dok se nije nasmejala. Izgleda krezubo. Ovo nije njen stil - samo su neki od komentara fanova na društvenim mrežama.

Sestre Kardašijan, Kim, Kloi i Kajli već su nosile slične navlake na zubima, ali od ovog supermodela to niko nije očekivao.

Nažalost, kako je Kendal neko ko nas već neko vreme nepogrešivo upoznaje sa modnim novinama upravo je ovo ono što se najavljuje kao prolećni trend. Verovatno ćemo ga od sada na poznatim damama gledati u izobilju.

Šta vi kažete?

A post shared by Özlem Yılmaz Küçük (@ozlemyilmazkucuk) дана 22. Феб 2017. у 7:31 PST

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) дана 20. Феб 2017. у 4:51 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/cover images