Najteži dani su iza Sanje Doležal: Bez prijateljstva nema ni ljubavi

Najteži dani su iza Sanje Doležal: Bez prijateljstva nema ni ljubavi

Autor: | 22/02/2017

0

Pevačica Sanja Doležal je trenutno angažovana kao voditeljka emisije "Nikad nije kasno" na hrvatskoj televiziji RTL, i otkriva da u tome zaista uživa najviše zbog pozitivne poruke koju ovaj šou šalje.

Iako je muzika njena prva ljubav, voditeljski posao joj se sviđa i ne isključuje povratak na studije sociologije.

- Neću da kažem da sam lenja, ali nije lako ponovo prionuti na učenje i stati pred profesora. Upisala sam italijanski jezik, to mi je bila želja - rekla je Sanja.

Ona obožava vožnju biciklom, badminton i boravak u prirodi i u svojoj vikendici. Volela bi da se odseli iz Zagreba i otkrila da je otvorena za novu ljubav.

Sanja Doležal: Teško je nastaviti život kada izgubiš emotivnog partnera

- U trenutku kada je preminuo moj suprug, mislila sam - više nikad ništa. Međutim, kako sam otvorena za sve, tako sam otvorena i za to da možda postoji neko s kim ću pod stare dane prošetati u prirodi ili otići u bioskop, pozorište i radovati se - kaže Sanja.

Ona kaže da su najteži dani nakon odlaska supruga iza nje, a nakon skoro pet godina otkako joj je on preminuo, najveću sreću pronalazi u sinu Luki, ćerki Lei, poslu i priznaje da konačno diše punim plućima.

- Rane ostaju, ali dišem punim plućima, razmišljam šta i kako u poslu, o deci. Imala sam  predivan život, predivan brak i dogodilo mi se ono što i  brojnim ženama i muškarcima, i oni znaju šta sam preživljavala. To su  stvari koje promene život, ali ako odlučiš da živiš dalje, onda treba da živiš kako ti dolikuje. Nije lako, i prvih godinu, dve dana sam bila potpuno izgubljena, ali imam porodicu, par dobrih prijatelja i ponovo se radujem svakom sunčanom danu - priča Sanja Doležal, a piše story.hr.

Sanja Doležal: Supruga i dalje tražim na bini

Ona otkriva da je nakon suprugove smrti mislila da više neće moći da da drugu šansu ljubavi, ali sada naglašava da je srećna.

- Ljubav je svakakva, prijateljska, roditeljska, ali nema ništa lepše kada su dvoje ljudi dobri prijatelji, kada se podržavaju, partneri su u svemu i kada je to još krunisano romantičnom ljubavlju. Ne mogu da zamislim da ljubav između muškarca i žene egzistira ako niste i dobri prijatelji. To mi je neodvojivo - priznaje ona.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images
Tagovi: sanja doležal