Dragan Stojković Piksi: Stigla je tatina devojčica, ali i dedina devojčica! (foto)

Dragan Stojković Piksi: Stigla je tatina devojčica, ali i dedina devojčica! (foto)

Autor: | 22/02/2017

0

Trener kineskog kluba Guangžua Dragan Stojković Piksi sreo se u Hongkongu sa ćerkom Anjom i unukom Indijom Rouz.

Ekipa Dragana Stojkovića boravila je u Australiji gde se pripremala za početak sezone u kineskom šampionatu. Piksi je po povratku u Kinu u Hongkongu posetio ćerku i unuku, koje su se vraćale sa letovanja na Tajlandu.

"Tatina devojčica i dedina devojčica", napisala je Anja Stojković u komentaru ispod slike, piše KurirSport.

Anja Stojković je verenica italijanskog automobilste Uga Valentea sa kojim je i dobila ćerku u septembru prošle godine, a tata Dragan je oduvek imao lepo mišljenje o Anjinom partneru.

- Nikada se nisam mešao u Anjin izbor partnera jer je to isključivo individualna stvar svakog čoveka. Ipak, ona je od prvog dana imala moju punu podršku, kao i uvek. Ugo mi se dopao čim sam ga upoznao jer je sportista, iz dobre je porodice, navikao je na sportski način života koji iziskuje mnogo odricanja, požrtvovanja i treninga. Izuzetno je lepo vaspitan, edukovan, smiren i lud je za Anjom. - ispričao je Piksi u intervjuu za naš magazin, dok je mama Snežana na to dodala:

Šta su ti geni: Presrećna i savršena Anja Stojković u večerenjem porodičnom izlasku

- Hugo je još u julu 2015 godine tražio blagoslov od Dragana da se Anja preseli kod njega i da započnu zajednički život. Prethodno su dugo opremali stan u kome su planirali da žive zajedno. Naravno, Dragan mu je dao “zeleno svetlo”, pa je već tada bilo jasno da će ubrzo ozvaničiti svoju vezu. Posle toga, Hugo je dugo tražio idealan verenički prsten, kao i mesto gde će otputovati i zaprositi Anju. Želeo je da to bude romantičan čin, da budu sami, negde gde nikada nisu bili - iskrena je supruga pete “Zvezdine” zvezde.

A šta su još ispričali Dragan i Snežana u velikom intervjuu za Hello! možete pročitati klikom na ovaj link!

Dragan Stojković Piksi o zetu automobilisti: Hugo je lepo vaspitan, edukovan, smiren i lud za Anjom

Snežana i Dragan Stojković: Mnogi su se mešali u našu vezu, a mi smo srećni zajedno već trideset godina

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/privatna arhiva

Najnovije vesti