Lindzi Lohan želi da glumi Erijel u "Maloj sireni": Ta uloga je moj san!

Lindzi Lohan želi da glumi Erijel u "Maloj sireni": Ta uloga je moj san!

Autor: | 21/02/2017

0

Za mnoge od nas je bio san da budemo neka od princeza iz Diznijevog sveta, ali Lindzi Lohan je čvrsto rešena da njen san postane stvarnost i da ulogom Erijel u "Maloj sireni" oživi svoju glumačku karijeru.

Dizni nastavlja da svoje animirane junake pretvara u žive, snimajući igrane filmove na osnovu animiranih klasika, a Lindzi bi žarko želela da se nađe u jednom od njih.

- Pevaću ponovo kao Erijel u "Maloj sireni" - napisala je Lindzi na Instagramu uz fotografiju na kojoj je iskombinovala sebe i Erijel, Diznijevu princezu, uz opasku da je Dizni potvrdio da će režiju preuzeti Bil Kondon, kao i da je poznato ko će pozajmiti glas glavnoj junakinji i otpevati pesme za film.

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on Feb 19, 2017 at 3:24am PST

- Kristen Graham će biti Ursula, jednostavno jer je najbolja za tu ulogu - nastavila je Lindzi poručujući Dizni studiju da prihvati ovu njenu zamisao

Međutim, Dizni nikada nije dao najavu da će raditi "Malu sirenu", a nisu ni odgovorili na glumičin post, iako ih je prozvala.

Glumica je u svojim intervjuima više puta predočila da je uloga Erijel njena uloga iz snova. Ona je još u novembru implicirala Dizniju ideju preko društvenih mreža.

Prošlog leta u Dizniju se pričalo o mogućoj igranoj filmskoj priči o Erijel. A u novembru prošle godine, Lin-Manuel Miranda je za Vulture rekao da je u preeliminarnim pregovorima za učešće u filmu, nakon što je se sastao sa kompozitorom filmske muzike za animirane filmove, Alanom Menkenom i razgovarao o pisanju numere. Inače Miranda je nedavno zablistao sa muzikom koju je pisao za Diznijev animirani film Moana.

- Doslovno još uvek nemam naziv svog radnog mesta za novi posao koji treba da radim na "Maloj sireni" - Rekao je Lin-Manuel - Trenutno sam momak koji nosi kapu sa natpisom - ne mešaj se! Ako bih mogao i da potpišem ugovor sa takvim opisom posla, bilo bi sjajno, ali to vam govori ujedno i gde se trenutno nalazimo u ovoj priči.

Inače Lohanova se prvi put pojavila u filmu upravo u Diznijevom ostvarenju "Zamka za roditelje" 1998. godine, a onda je postala još poznatija nakon kultnog filma iz 2004 - "Mean Girls". Ali njena karijera je tokom godina stagnirala, dobijala je male uloge i uspeh se nije ponovio, a to traje više od decenije.

Lindzi se ovih meseci drži podalje od Holivuda, a kako se priča i već duže vreme živi u inostranstvu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Lindzi Lohan