Šampanjac za Dan zaljubljenih: Maraja Keri potvrdila da je u vezi sa plesačem Brajanom Tanakom

Šampanjac za Dan zaljubljenih: Maraja Keri potvrdila da je u vezi sa plesačem Brajanom Tanakom

Autor: | 18/02/2017

0

Posle peha na novogodišnjem nastupu i serije neprijatnih situacija na ljubavnom planu Maraja Keri je potvrdila da je u vezi sa svojim plesačem Brajanom Tanakom.

Jedna od najuspešnijih pevačica današnjice je na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako sa Brajanom, za Dan zaljubljenih, pije šampanjac u kadi za Dan zaljubljenih. Kako ne bi bilo zabune o čemu je reč, pevačica je potvrdila romansu agenciji AP, ali nije želela mnogo da komentariše.

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Feb 14, 2017 at 10:16pm PST

- Nije mi prijatno da govorim o svom privatnom životu. Moj dečko i ja ne želimo da to radimo - kaže ona.

Poruka bivšem: Maraja Keri spalila nesuđenu venčanicu vrednu 230.000 evra

Pop diva je prošle godine raskinula vezu sa milijarderom Džejmsom Pakerom, međutim njihov razlaz nije bio prijateljski, pa je privukao veliku pažnju tabloida.

To je izgleda inspirisalo Maraju Keri, pošto njena poslednja pesma pod nazivom "I Don't" govori o raskidu, a u video spotu za tu numeru pokazala je na svom srednjem prstu verenički prsten, sličan onom koji joj je dao Paker.

Više od 200 miliona albuma Maraje Keri prodato je širom sveta tokom njene karijere, zbog čega je, kako navodi AP, izvođač sa najviše prodatih albuma svih vremena.

Sestra Maraje Keri najavila da će progovoriti o mračnim porodičnim tajnama

Keri će se pridružiti američkom pevaču Lajonelu Ričiju na turneji "All the Hits Tour" koja će trajati od 15. marta do 27. maja. Kolegu Lajonela je upoznala kada je 1999. godine pozvana da svoj veliki hit "Hero" otpeva sa italijanskim operskim pevačem Lučanom Pavarotijem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: maraja keri

Najnovije vesti