Emotivna poruka Anđeline Džoli: Bez Kambodže možda nikada ne bih postala majka

Emotivna poruka Anđeline Džoli: Bez Kambodže možda nikada ne bih postala majka

Autor: | 18/02/2017

0

Anđelina Džoli se zajedno sa svom svojom decom pojavila na svetkoj premijeri svog filma "Prvo su ubili mog oca" ("First They Killed My Father") održanoj u Kambodži.

Njeni sinovi Medoks, koji je rođen u toj azijskoj zemlji, i Paks učestvovali su u produkciji tog filma.

Kako je izvestio magazin "People" na premijeri filma su se pojavili i kambodžanski kraljevski bračni par u pratnji viskokih funkcionera vlade te države.

Anđelina traži ogromnu sumu za alimentaciju, Bred se slaže, ali uz jedan uslov

Premijera je održana u čuvenom hramu Angkor Vat, samo nekoliko kilometara daleko od mesta na kome je Anđelina snimala svoj veliki hit "Lara Croft: Tomb Raider" iz 2001. godine.

Nakon premijere Anđelina se veoma emotivno i biranim rečima obratila narodu Kambodže, sa kojim je, kako sama priznaje, veoma duboku povezana.

- Ne mogu da nađem reči kojima bih opisala koliko mi znači što mi je povereno da ispričam priču o ovoj zemlji. Ovaj film nije snimljen da bi se svet fokusirao na užase iz prošlosti koji su se dešavali u ovoj zemlji, već da bi se slavile spretnost, ljubaznost i talenat kambodžanskog naroda. Ipak, pre svega, ovo je moj način da se zahvalim Kambodži bez koje možda nikada ne bih postala majka. Deo mog srca jeste i uvek će biti u ovoj zemlji, i deo ove zemlje je uvek sa mnom, a to je Medoks - rekla je Anđelina.

Ni na konferenciji za novinare koja je potom održana Anđelina nije štedela lepe reči, nazvavši Kambodžu svojim drugim domom i dodala da je Medoks "serećan što se vratio kući".

Biće razotkrivene mračne tajne: Sprema se dokumentarac o razvodu Anđeline i Breda

Film koji je snimila baziran je na knjizi memoara aktivistkinje za borbu za ljudska prava Lung Ung koja je bila svedok užasnih zločina koje je u toj zemlji počinio režim Crvenih Kmera.

- Pročitala sam tu knjigu pre mnogo godina i ona mi je pomogla da otvorim oči i vidim šta se se dešava u svetu. Želela sam da ispričam priču iz dečjeg ugla da bih prikazala lepotu ove zemlje, ali i upozorila na to kroz šta su sve Medoksovi roditelji prošli - kaže Anđelina, a piše people.com.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još