Može li dizajner da zamisli bolji model od Bijonse?

Može li dizajner da zamisli bolji model od Bijonse?

Autor: | 16/02/2017

0

Saradnja s Bijonse povodom njenog pojavljivanja na dodeli Gremija pokazala se kao izvrstan potez u slučaju jednog dizajnera.

Gotovo da je nemoguće imenovati ko bi u ovom trenutku bio bolja reklama za nečiji dizajnerski rad od pop dive koja bukvalno blista na sceni tokom dodele najznačajnije muzičke nagrade.

Mnogi bi se rado ponudili da obuku planetarnu muzičku zvezdu za najpoznatiji crveni tepih muzičke industrije, ali je ta čast, ipak, mogla da pripadne samo jednom.

Bijonse se ovog puta odlučila za Pitera Dandasa i haljinu iz njegove nove modne kuće, koja je tek počela sa radom.

Dandas je još donedavno radio kao kreativni direktor za "Cavalli", a kad je sa čuvenim italijanskim brendom raskinuo saradnju, malo ko je znao da je na pomolu nešto sasvim drugačije. Ipak, Dandas je godinama razmatrao mogućnost da dizajnira pod sopstvenim imenom čekajući pravi trenutak da se stvari pokrenu.

Prilika da radi s Bijonse pokazala se kao odličan marketinški potez i idealan način da modnoj i široj javnosti predstavi svoj novi projekat.

- Kada radiš s budućom majkom, moraš da razmišljaš izvan okvira. U takvim okolnostima, traže se drugačije ideje i spretnost, jer se telo mijenja - izjavio je nakon Gremija.

Za Bijonse je tom prilikom osmislio četiri kreacije sa svojim prepoznatljivim, vrlo glamuroznim potpisom. Dizajner je naglasio da je još rano za velike planove jer se brend tek razvija. Još nije poznato hoće li se njegova modna kuća pojaviti na nekoj od četiri velike nedelje mode, ali je sigurno da priča ima puno potencijala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: bijonse