Glamur je za nju postao očaj: Melanija Tramp je duboko nesrećna zbog svoje uloge prve dame

Glamur je za nju postao očaj: Melanija Tramp je duboko nesrećna zbog svoje uloge prve dame

Autor: | 16/02/2017

0

Dok Donald Tramp uživa u moći i vlasti kao predsednik Amerike, njegova supruga Melanija Tramp bori se s ulogom prve dame, pa i sa odgovornošću i dužnostima koje joj je ta uloga donela, otkrili su za "US Weekley" izvori bliski prvoj dami.

Ona je 1996. godine došla u Ameriku da bi izgradila modnu karijeru, i daleko od toga da je zamišljala sebe kao prvu damu, naveo je izvor.

Christian Louboutin, Chanel, Victoria Beckham: Melanija Tramp u stajlingu vrednom 8.210 dolara

- Ovakav život nije bio njen san. To je bio Donaldov san i Melanija ne zna da se nosi s ovom situacijom - rekao je prijatelj porodice Tramp i stilista Filip Bloh.

Njen život nije tipičan za jednu prvu damu, jer dok je njen suprug u Beloj kući ona je u Njujorku, "zarobljena" u penthausu.

- Očajna je, nesrećna je zbog toga u šta joj se život pretvorio - kaže neimenovani izvor blizak Trampovima.

Naslovnica Melanije Tramp razbesnela svet! (foto)

Od inauguracije Melanija nije bila u Beloj kući i nije priredila nijedan prijem u Beloj kući dok je njena prethodnica, Mišel Obama u prvoj nedelji mandata svog supruga u Beloj kući održala dva prijema.

Melaniji teško pada što je stalno pod nadzorom tajnih službi i što više ne sme sina da vozi u školu već taj posao obavljaju agenti tajne službe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Melanija Tramp

Pročitajte još

Najnovije vesti