Ko je tajanstveni Adelin suprug i zašto ga krije od javnosti?

Ko je tajanstveni Adelin suprug i zašto ga krije od javnosti?

Autor: | 14/02/2017

0

Adelin odnos sa suprugom Sajmonom Koneckijem preživeo je pet turbulentnih godina, možda upravo zbog činjenice što je pevačica nastojala da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti.

Početkom 2017. par je primećen noseći prstenje koje neodoljivo podseća na burme, ali je Adel tek na dodeli Gremi nagrada pre dva dana potvrdila glasine o njenom emotivnom statusu i za svoj uspeh zahvalila se “mužu i sinu”.

 

Konecki, koji je 13 godina stariji od Adel, bio je “čudo od deteta”. Odrastao je u Njujorku i preselio se u London kada je imao 10 godina, a već u 17. postao broker. Važio je za moćnog igrača u finansijskoj korporaciji “Lehman Brothers” već u 24. godini života, ali ju je napustio i osnovao brend flaširane vode “Life Water” i humanitarnu organizaciju drop4drop, koja donosi čistu vodu u zemlje u razvoju širom sveta.

Konecki je ranije bio u braku sa stilistkinjom, ali se razveo 2008. Upoznao je Adel 2011, a sina Anđela dobili su 19. oktobra 2012.

Adel je dugo odbijala da objavi ime svog sina, kao i svoj emotivni status, a tek tri godine kasnije objasnila je da je to učinila samo kako bi ga zaštitila.

Ona kaže da je Konecki podržava, ali da nije preterano upućen u njenu muziku, iako mu se album “25” svideo.

- Brine o meni više nego o bilo čemu drugom, ali ne razmišlja mnogo o muzici koju stvaram i o takvim stvarima. Samo mu se sviđa - rekla je Adel za australijsku emisiju “60 minutes”.

Ona je ranije za “Vanity Fair” priznala da joj je veza važnija od svake turneje.

- Kada bi moj odnos sa Sajmonom ili sa Anđelom počeo da se narušava, odmah bih prekinula turneju - rekla je ona i dodala da je trenutno u “najozbiljnijoj vezi u kojoj je ikad bila”.

U istom intervjuu Adel je objasnila ključni razlog zbog kog je njena veza sa Sajmonom uspela.

- Drugi su bili tako nesigurni. Nisu mogli da podnesu sve što mi se dešava. Sajmon zna ko je i šta je. Samouveren je. On je savršen - rekla je Adel.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još