Alanis Moriset opljačkana, nestao nakit vredan dva miliona dolara?

Alanis Moriset opljačkana, nestao nakit vredan dva miliona dolara?

Autor: | 14/02/2017

0

Izgleda da nije samo Kim Kardašijan na meti lopova, iako se ona javno eksponirala i hvalila svojim nakitom, na red je došla i Alanis Moriset, za koji nismo mogli ni da pretpostavimo da poseduje tako vredan nakit!

Iako živi u kraju gde je sigurnost na najvišem nivou, Alanis je očigledno bila "tipovana", a pljačkaši su dobro znali zašto i kada da je opljačkaju.

Kako izvor iz policijskih snaga priča za TMZ, pljačkaši su odneli iz njene kuće nakit u vrednosti od oko dva miliona dolara!

Lopovi su provalili u njenu kuću u Brentvudu, koji važi za miran i siguran kraj, a za sada nije objavljeno da li je iz nje odneto išta drugo do vrednog nakita.

Pevačica u to vreme nije bila kod kuće, te se navodi zaključak da je neko vrlo dobro znao njen plan i raspored, kao i da je bio upoznat sa nakitom koji poseduje, jer, Alanis ne spada u osobe koje se javno hvale bogatstvom niti je meta tabloida i tračeva.

Inače, Alanis je i prošle godine u maju, otkria da ju je bivši menadžer pokrao za oko pet miliona dolara!

Bivši menadžer ukrao Alanis Moriset četiri miliona evra i spiskao ih na odmoru!

Džonatan Švarc je krao novac od Moriset doj je radio kao njen menadžer, tako da je "nakupio" sumu od 4,7 miliona dolara koju je sklonio sa strane. Alanis je tužila i menadžera i kompaniju GSO tražeći 15 miliona dolara tvrdeći da postoji "obrazac o nezakonitom delanju" koji je očit i lako proverljiv.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: alanis moriset