Jelena i Novak Đoković ponovo će postati roditelji

Jelena i Novak Đoković ponovo će postati roditelji

Autor: | 12/02/2017

0

Jelena Đoković ulazi u drugi mesec trudnoće, a do samog porođaja će boraviti u Monte Karlu, piše "Blic".

- Jelena je početkom godine posumnjala da je u drugom stanju, pa je odlučila da poseti doktora koji joj je potvrdio srećne vesti. Supruga jednog od najboljih tenisera na svetu nije mogla da sačeka da dođe kući i Novaku saopšti lepe vesti, već ga je istog trenutka pozvala i sa njim podelila najradosnije vesti. Njih dvoje su bukvalno vrištali od sreće, jer im je oduvek bila želja da imaju dvoje dece - otkriva neimenovani izvor blizak paru.

Jelena Đoković: Stefan želi da nauči baš sve o dinosaurusima (foto)

Kad je saznao da će po drugi put postati otac Novak je bio van sebe. Vest je prvo podelio sa roditeljima i braćom i dok su svi zajedno bili na Kopaoniku.

- Čim je saznao, Novak je želeo da pozove Srđana i Dijanu, ali se predomislio i odlučio da im uživo otkrije sve. Kada im je rekao svi su se radovali, ali su već na Kopaoniku počeli da prave planove za dolazak drugog deteta. Inače, Nole i Jelena su malom Stefanu objasnili da će dobiti batu ili seku što ga je neizmerno obradovalo. Stefan jedva čeka da dobije brata i sestru i stalno postavlja zanimljiva pitanja o mami i bebi - kaže izvor.

Ko je sada gazda u kući: Kada Novak i Stefan kuvaju to izgleda ovako (video)

Jelena i Novak imaju sina Stefana, rođenog u oktobru 2014. godine, takođe u Monte Karlu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još