Tradicija mora da se poštuje: Melanija Tramp uskoro na naslovnici "Voga"

Tradicija mora da se poštuje: Melanija Tramp uskoro na naslovnici "Voga"

Autor: | 11/02/2017

0

Melanija Tramp je prvu naslovnicu za "Vog" snimila davne 2005. godine, kada se udavala za svog supruga Donalda Trampa, a tada je ekskluzivno pokazala svoju raskošnu venčanicu.

Prema najavama, prvu damu Amerike ponovo ćemo uskoro gledati na naslovnici "modne Biblije".

Melanija Tramp blistala u crvenom, ali ceo svet bruji o ovome (video)

Od venčanja i prve naslovnice za "Vog" prošlo je 12 godina, a Melanija bi ponovo mogla da pozira za taj prestižni magazin. Kako je objasnila sama urednica "Voga", čuvena Ana Vintur, ovaj časopis ne planira da umanji važnost nove prve dame, iako je tokom predizborne kampanje otvoreno dao podršku Hilari Klinton.

Dok su zbog političkih stavova njenog supruga Melaniju brojna poznata modna imena bukvalno izopštila iz modne zajednice, izgleda da to ne planiraju da učine svi, kao što nije ni Ralf Loren, koji joj je napravio odličan plavi kostim za inauguraciju.

- U "Vogu" imamo tradiciju da pratimo prve dame, i zato ne mogu da zamislim da bi u ovom slučaju moglo da bude drugačije - otkrila je Ana Vintur u nedavnom intervjuu za "Wall Street Journal".

Naslovnica Melanije Tramp razbesnela svet! (foto)

Hilari Klinton bila je na naslovnici davne 1998. godine, dok je Mišel Obama bila prava miljenica "Voga": za osam godina suprugovog mandata, čak se tri puta smešila s naslovnice verovatno najznačajnijeg modnog magazina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images