Dugogodišnje prijateljstvo preraslo u "nešto više": Anđelina Džoli ima novog dečka?

Dugogodišnje prijateljstvo preraslo u "nešto više": Anđelina Džoli ima novog dečka?

Autor: | 11/02/2017

0

Anđelina Džoli je skoro dve decenije bliska prijateljica glumcu i muzičaru Džaredu Letu, ali izgleda da je njihovo prijateljstvo nakon njenog razvoda s Bredom Pitom preraslo u romansu.

Nakon što su se u javnosti pojavile glasine da se Bred viđa sa Kejt Hadson, njegova bivša supruga takođe nije dugo čekala da pronađe novog dečka.

Biće razotkrivene mračne tajne: Sprema se dokumentarac o razvodu Anđeline i Breda

Anđelinini prijatelji su otkrili da se ona tajno viđa s Džaredom, koga je upoznala tokom snimanja filma "Girl, Interrupted", a dodatno su se povezali i intenzivno družili 2003. godine tokom snimanja filma "Alexander".

Tokom svih tih godina bili su prijatelji iako su mnogi već tada među njima osetili "hemiju", izjavio je jedan njen prijatelj za "OK! Magazine". Izgleda da je, nakon razlaza s Bredom, Džared vratio osmeh na Anđelinino lice, i da joj je bio velika potpora tokom razvoda.

Anđelina i Bred odlučili da sve detalje razvoda čuvaju daleko od očiju javnosti

- Kada je podnela papire za razvod od Breda, Džared je bila prva osoba s kojom je podelila tu vest - otkrio je njen prijatelj.

Šuškalo se da su oni imali romansu tokom snimanja filma "Alexander", ali su do sada uvek isticali samo da su jako veoma prijatelji. Ipk, kako tvrde njeni prijatelji, ovoga puta je prijateljstvo preraslo u nešto više.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images