Emina Jahović otkriva greške iz prošlosti: Udala sam se sa 17, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu

Emina Jahović otkriva greške iz prošlosti: Udala sam se sa 17, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu

Autor: | 10/02/2017

0

Emina Jahović Sandal ispričala je kako se osećala kada se sa samo 17 godina udala za Novopazarca Aladina Đulovića, od kojeg se razišla posle šest meseci.

Na svom venčanju je bila u beloj venčanici, a bila je ošišana prekratko.

- Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar ipo. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija - rekla je Emina ekskluzivno za magazin Scandal.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/emina-jahovic-o-lepoti-verujem-da-ne-postoji-nijedna-zena-koja-je-ruzna/

Eminin bivši svekar Rustem ispričao je davno kako je pevačica pobegla iz kuće da bi se udala za njegovog sina Aladina. Ipak, brak nije potrajao.

- Problem je nastao kada je ona smislila da se bavi pevanjem. Njena majka je došla kod mene i rekla mi: ‘Rusteme znaš da Emina jako voli da peva’. Ja sam joj rekao da može pevati za svoju dušu, ali kada je ona odlučila da to ne bude samo amaterski, moj sin nije želeo ženu koja neće stalno biti kod kuće. Razmislio je i odlučio se za svoju porodicu. Njihov brak je trajao šest meseci i tada se sve završilo - ispričao je tada Eminin svekar za “Blic puls”.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/emina-jahovic-nisam-se-udala-zbog-novca-slave-ili-popularnosti/

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs extreme intimo/hello/arhiva
Tagovi: emina jahović

Pročitajte još