Producenti "50 nijansi mračnije" zabranili zvezdama filma da javno pričaju o seksu

Producenti "50 nijansi mračnije" zabranili zvezdama filma da javno pričaju o seksu

Autor: | 07/02/2017

0

Zvezdama filma "50 nijansi mračnije" producenti su zabranili da pričaju o snimanju scena sado-mazo seksa jer žele da se u promovisanju filma stavi naglasak na romantici.

Međutim, Dakota Džonson i Džejmi Dornan već su pričali na ovu temu. Tako je glumica otkrila da je svet sado-mazo seksa divan i da joj se sviđaju pojedina "pomagala", dok je glumac rekao da to nije po njegovom ukusu.

Da li će Džejmi Dornan pokazati sve u “Pedeset nijansi – mračnije”? (video)

Ni glumica Marša Gej Harden, koja u filmu igra majku Kristijana Greja, nije odolela da sa fanovima na društvenim mrežama ne podeli šta misli o igračkama za seks, ali se kasnije izvinila.

Džejmi Dornan, koji je u srećnom braku sa Ameli Vorner, nedavno je ispričao i kako on i Dakota imaju poseban odnos.

- Već tri godine zajedno snimamo. Volimo se i poštujemo jedno drugo. Imamo poseban odnos. Zbog toga mi sve ovo mnogo lakše pada - kaže glumac koji je tremu pred snimanje scena seksa razbijao sklekovima, dok je glumici za to pomagao viski.

Seksi, ženstvena, zavodljiva, nežna: Ova haljina bila je odabir Dakote Džonson za premijeru "50 nijansi mračnije"

"Pedeset nijansi – Mračnije" režira Džejms Foli, a producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E L Džejms, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal. Film kod nas premijeru ima 8. marta a od 9. marta je u svim bioskopima širom zemlje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages

Pročitajte još