Nataša Aksentijević: Suprug i ja našoj kćerki pretvaramo život u Diznilend

Nataša Aksentijević: Suprug i ja našoj kćerki pretvaramo život u Diznilend

Autor: | 07/02/2017

0

Simpatična, neposredna, duhovita, sa osmehom kao zaštitnim znakom, glumica Nataša Aksentijević u medijsku žižu dospela je kao voditeljka popularne emisije "DNK" i stekla velike simpatije širokog televizijskog auditorijuma. Za uspeh najgledanije emisije na našem televizijskom nebu podjednako je zaslužan koncept, u kome se proverava i utvrđuje krvno srodstvo ljudi, kao i glavni protagonista - Nataša, koja svojim šarmom i umećem konverzacije ume da dopre do srca i najzatvorenijih osoba.

Duhovitim opaskama i upečatljivim upadicama kojima šarmira učesnike emisije stekla je armiju obožavalaca koji su joj se nedavno odužili i stranicom na Fejsbuku, gde su mogu videti najinteresantniji detalji iz emisija, čiji sadržaj prati pedeset hiljada pratilaca.

Britkog jezika i nežnog zagrljaja, majka jednogodišnje Helene i Dušanova supruga u porodičnom domu u Beogradu svakodnevno oživljava zabavnu atmosferu u kojoj ovaj fantastični trio najbolje funkcioniše. O popularnosti koja joj se desila bez ikakve najave, žongliranju između porodičnih i profesionalnih obaveza, kao i romantičnoj komediji koju živi su suprugom Dušanom, uz čiju pomoć svojoj mezimici život pretvaraju u "Diznilend", simpatična glumica u ulozi voditeljke otvoreno govori za magazin "Hello!".

Intervju pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od ponedeljka, 6. februara.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Hello!/Mirko Tabašević

Najnovije vesti