Marija Petronijević: Svaki muškarac bi trebalo da bude džentlmen, ne samo da ljubi ruku, već na duže staze

Marija Petronijević: Svaki muškarac bi trebalo da bude džentlmen, ne samo da ljubi ruku, već na duže staze

Autor: | 07/02/2017

0

Mlada glumica Marija Petronijević koju je serija  "Selo gori, a baba se češlja" izbacila u prvi plan osvaja lepotom gde god da se pojavi.

Marija je sada otkrila ono što zanima mnoge pripadnike jače populacije, a to je šta treba da poseduje muškarac iz njenih snova i šta je ključno za ljubav.

- Mene samo baba pita kada ću da se udam. Mislim da je ključ uspeha u jednoj vezi zapravo u ljubavi, poštovanju i treba neko da razume profesiju kojom se bavim. Da me poštuje kao ličnost. Svaki muškarac bi trebalo da bude džentlmen, ne samo da ljubi ruku, već na duže staze - kaže glumica i priča šta je to što joj smeta u vezama.

- Ne trpim ljubomoru, mislim da je to problem koji može da napravi razdor, ako prevlada ljubomora, postavlja se pitanje da li tu postoji ljubav. Mala doza ljubomore je zdrava, to je sasvim u redu, jer nismo mi od kamena. Ali ozbiljna ljubomora ne - dodaje.

Marija Petronijević otkriva sve svoje beauty tajne, omiljene preparate i male trikove za lepši izgled

S obzirom na to da se glumici mnogi udvaraju, ali da nikada ne pokazuje svog izabranika u javnosti, na pitanje da li je teška kao osoba, te zbog toga ne može da se zaljubi, ona kaže:

- Nisam tako teška, imam samo 58 kilograma. Zaista želim da sačuvam intimu za sebe. Sačekaćete da vidite da li sam našla pravog.

Nedavno se završila serija "Selo gori, a baba se češlja", a Marija ne zna može li nekom ulogom da nadmaši ovu.

- To je najgledanija serija kod nas. Mislim da će biti kultna serija i nakon 20 godina i drago mi je što sam bila deo tog projekta. U budućnosti bih volela da nastavim sa glumačkim angažmanima, ali ne bih smela da se trkam s tim da li će biti veće uloge od ove ili ne. Kada vas umesto Marija zovu Ivana, potrebno je da prođe neko vreme - kaže Marija Petronijević.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević