Lane Gutović: Ulogu koja je bila namenjena Mandi umalo da odbijem

Lane Gutović: Ulogu koja je bila namenjena Mandi umalo da odbijem

Autor: | 07/02/2017

0


Naš čuveni glumac Milan Lane Gutović objasnio je da mu se nedavno prvi put u dugoj i uspešnoj karijeri dogodilo da je bio "na ivici" da odbije ulogu koja mu je ponuđena.

U pitanju je uloga u novom filmu, "Zona Zamfirova drugi deo", a Lane Gutović se našao u neugodnoj situaciji jer mu je ponuđeno da igra ulogu koja je prvobitno bila namenjena Miloradu Mandiću Mandi.

- Manda je počeo da snima to i onda je umro. Iako je dosta mojih kolega umiralo, nisam čovek koji je uskakao u takve uloge. I onda me je krenulo. Dešavalo se da se nekome desi nesreća pa da mene zovu da pomognem - rekao je Lane Gutović u emisiji "Premijera".

Milan Lane Gutović: Sve je više stvari koje me mrzi da radim

Ponovio je i već poznatu stvar, da ne voli kada ga zovu Šojićem jer sa njim nema nikakve sličnosti, iako priznaje da je upravo ta uloga obeležila njegovu zaista bogatu karijeru.

Nedavno je Lane Gutović priznao i uloge sam bira, da je on je taj koji određuje visinu honorara. Iako se o visini njegovih honarara mnogo priča, Lene Gutović nikada nije otkrio koliko traži da bi odigrao neku ulogu, ali je na duhovit način nagovestio o kolikim ciframa bi moglo da se radi.

- Jedino što mogu da kažem jeste da honorar koji tražim izgovaram isključivo u prisustvu psihologa i kardiologa - kroz šalu je rekao Lane nagoveštavajući da producentima bude loše od sume koju zahteva.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages