Bojan Perić: Popularnost dolazi iz dobro odrađenog posla

Bojan Perić: Popularnost dolazi iz dobro odrađenog posla

Autor: | 07/02/2017

0

Treću sezonu serije "Vojna akademija" premijerno gledamo od 19. februara na Prvom programu RTS. Koliko su se mladi kadeti promenili videli smo i u filmu "Vojna akademija 3 - novi početak", koji je prošle godine obarao rekorde gledanosti u Srbiji i tako postao najuspešnije domaće ostvarenje u 2016. Oficirsku uniformu ponovo je obukao i glumac Bojan Perić, koji tumači Danijela Stošića. Ovaj nestašni momak se trudio da zagorča život pretpostavljenima, a sad je u njihovoj koži.

- Postao sam komandir voda i brinem o problemima nove klase. Sad je na mene red da budem pedagog - kaže Perić.

- Sa nama sazreva i publika, i to je jedna od najlepših stvari koja nam se dogodila. Naš proizvod se žanrovski promenio, priča je postala zrelija, kao i likovi. Ovo je jedna od serija koju bih gledao i da ne učestvujem u njoj.

Pola sata sa: Bojan Perić

Ova serija donela mu je i mnogo drugih uloga, a tu popularnost prepisuje dobro odrađenom poslu.

- Ona se stiče određenom ulogom, a trudim se da svojom obezbedim svaku sledeću. `Vojna akademija` mi je otvorila vrata `Urgentnog centra`, a on omogućio prolaz u seriju `Jedne letnje noći`. Sve zajedno me je vinulo u emisiju `Tri boje zvuka`. Uloga i način na koji je odigraš tvoje su prednosti. Popularnost dolazi iz dobro odrađenog posla.

Na pitanje da li se pribojava onoga što sledi  kada njegovih "15 minuta slave" utihne on kaže:

- Ne, jer imam zrelu svest da to tako ide. Nadam se ulogama koje će je održavati. `Vojna akademija` je jedna od onih stvari koju kao mlad glumac priželjkuješ da ti se desi jednog dana. Nama se to ostvarilo sa prvim ulogama, a nekome ni za ceo život. Borba u poslu se nastavlja, a popularnost će neminovno utihnuti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Janko Petković
Tagovi: Bojan Perić