Niki Minaž besna na slavnog dizajnera: Ne tolerišem nepoštovanje i rasizam

Niki Minaž besna na slavnog dizajnera: Ne tolerišem nepoštovanje i rasizam

Autor: | 05/02/2017

0

Niki Minaž ljuta je na poznatog modnog dizajnera Đuzepe Zanotija, a to je podelila sa fanova na društvanim mrežama.

Naime, reperka je izvređala kreatora na Tviteru zato što je liniju patika nazvao po njoj "Nik" iako nije hteo zajedničku saradnju.

- Po meni je nazvao patike, a ne želi da primi moj poziv - napisala je Niki koja je htela sa Đuzepeom da napravi kolekciju obuće nakon što je čula da sarađuje sa Zejnom Malikom i Džej Lo. Međutim, kako se to nije desilo, Niki smatra da je to zbog njene rase.

Niki Minaž pljačkaši uništili kuću i odneli 200.000 dolara

- Ne tolerišem nepoštovanje i rasizam. On se meni ne javlja?! Ne zanima me novac, neka ga u moje ime pokloni u dobrotvorne svrhe - bila je besna Niki.

Niki i Đuzepe upoznali su se pre nekoliko godina. Ona je tada nosila njegov brend u spotu i repovala o njemu u hitu Monster. Tada mu je, kako kaže, bila inspiracija.

Saradnja sa luksuznim brendom: Džej Lo predstavila svoju prvi kolekciju cipela

- Upoznala sam Đuzepea Zanotija pre mnogo godina. U to vreme rekao mi je kako sam ga inspirisala da dizajnira patike u moju čast. Nedavno kada je drugim izvođačima dao kolekciju, moja agencija je pokušala da dođe do njega, ali rečeno im je da ne primaju naše pozive.  

Samo idite na Gugl, videćete različite parove koje je nazvao po meni. Mala crna devojka može da inspiriše, ali nije vredna kolekcije - napisala je reperka.

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on Feb 3, 2017 at 8:36am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages

Najnovije vesti