Ana Kokić o bračnim svađama: Ako ne mogu da ih izbegnem, primenim specijalnu taktiku

Ana Kokić o bračnim svađama: Ako ne mogu da ih izbegnem, primenim specijalnu taktiku

Autor: | 02/02/2017

0

Poznato je da Ana Kokić vrlo brižljivo čuva svoju porodičnu intimu od znatiželjnih očiju, pa zaista retko priča o braku i deci, ali sada odlučila da ipak kaže ponešto o uvek aktuelnoj temi - svađi supružnika.

Ana Kokić otvoreno: Veoma sam emotivna, ne volim kad mi neko dira porodicu!

Ona tvrdi da izbegava svađe kako god zna i ume, ali kada nema načina da svađa bude izbegnuta, Ana se potrudi da učini sve da situaciju što pre smiri.

- Ne volim da se raspravljam, da se svađam. Radije ću da se sklonim i kažem: "U redu, u pravu si, ti budi u pravu, a ja ću da budem srećna" - objasnila je Ana u čemu je njena tajna u emisiji "Premijera".

Ani Kokić dosadili tračevi: Na pitanja o razvodu više ne odgovaram

Naravno, budući da je javna ličnost i da novinari uvek imaju nešto da pitaju, Ana ne krije ni da ume da se mnogo naljuti na medije, posebno zbog toga što često u prvi plan stavljaju njen brak sa Nikolom Rađenom, dok bi ona mnogo više volela da se interesuju za njenu muzičku karijeru.

- Ljude ne zanima ko je napravio pesmu, ko je uradio spot, da li si ti radila za vikend ovde ili onde, tamo ili ovamo, ali ih zanima šta onaj drugi radi, ko kako provodi vreme - kaže Ana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!
Tagovi: Ana Kokić

Najnovije vesti