Iva Štrljić se gorko kaje: Sanjala sam da sam pojela celu čokoladu (foto)

Iva Štrljić se gorko kaje: Sanjala sam da sam pojela celu čokoladu (foto)

Autor: | 01/02/2017

0

Nije tajna da je Iva Štrljić među onim selebritijima koje ni po koju cenu ne zapostavljaju svoj izgled, a time ni fizičku formu. Popularna glumica ne krije ni to da joj nije problem da mnogo vremena provodi ispred ogledala, ne bi li se što bolje doterala.

Iva Štrljić otkrila "tajnu": Još jedan brak, opet sam se udala! (foto)

Kao i za sve u životu, i za dobar izgled i formu se valja pomučiti, ali Iva do sada, zahvaljujući čvrstom karakteru, redovnim vežbama i pažljivom odabiru namirnica, nikada nije imala problema sa viškom kilograma, a njenom fit izgledu svakako doprinosi i njen brzi životni tempo.

Sva ta odricanja i trud, međutim, ponekad moraju da "uzbune" podsvest, pa se Ivi dogodilo da je sanjala da jede čokoladu, što je kod nje izazvalo veliku grižu savesti, s obzirom na to koliko vodi računa o svojoj liniji. Ipak, istraživački duh u njoj nije joj dao mira pa je potražila pomoć "stručne literature" koja je njenom snu dala malo drugačije značenje.

Budite vitki kao Iva štrljić: Zategnite mišiće uz "kaldrma fitnes"!

- Sanjam ja noćas kako sam sama pojela čokoladu od 100 grama i probudim se usred noći u teškom kajanju i brizi zbog tolikih kalorija! Pogledam u sanovnik, a tamo piše kako, ako sanjaš čokoladu, onda je nova ljubav na pomolu. Opa, šta bi bilo da sam pojela onu od 200? Dve nove ljubavi? - napisala je Iva kao komentar uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: iva štrljić