Osvojte paket L’Oreal Paris Pure Clay maske od gline

Osvojte paket L’Oreal Paris Pure Clay maske od gline

Autor: | 30/01/2017

0

Mnogobrojne poslovne obaveze, stres , sve zahtevniji i brži tempo života kao i zagađenost životne sredine ostavljaju tragove na našoj koži, zbog čega joj je potrebna nega i dubinsko čišćenje.

Od davnina se u te svrhe koristila glina jer umiruje i pročišćava kožu, apsorbuje višak sebuma i čini je nežnom i elastičnom.

Otkrivamo vam #instadetox kože uz L’Oreal Paris Pure Clay maske od gline!

L’Oréal Paris labaratorije napravile su mocni spoj 3 gline; Kaolin, Montmorilonit i Rasul u kombinaciji sa specijalnim prirodnim sastojcima, za vašu najčistiju, najlepšu i najblistaviju kožu, za samo 10 minuta. 

 

Pure Clay Purifty maska, sa ekstraktom eukaliptusa, idealna je za masniju i mešovitu kožu jer je pročišćava i matira. Kremasta tekstura maske čisti pore i uklanja višak sebuma

čineći kožu pročišćenom i matiranom, bez isušivanja.
REZULTATI Koža je trenutno osvežena i pročišćena. Nakon jedne nedelje upotrebe sjaj na koži je smanjen, koža je čistija i mekša.

Pure Clay Glow maska, obogaćena je biljnim ugljem koji poput magneta izvlači nečistoće i čini kožu svežijom i blistavijom. Kremasta tekstura maske intenzivno pročišćava kožu
čineći je prolepšanom, bez isušivanja.
REZULTATI: Koža je trenutno pročišćena i izgleda svežije. Nakon jedne nedelje upotrebe koža je blistavija i može da diše.

 

Pure Clay Exfo maska sa ekstraktom crvenih algi pročićuje i ujednačava sve tipove kože. Njena zrnasta, kremasta struktura, vrši piling kože bez isušivanja i postiže sjaj.

REZULTATI: Koža je trenutno mekša, glađa i ujednačenija. Nakon jedne nedelje upotrebe pore deluju suženo a tekstura kože je prefinjenija.

UPOTREBA: Nanesite tanak sloj na čistu kožu celog lica, izbegavajući predeo oko očiju i usana, 2 do 3 puta nedeljno. Ostavite da se osuši 5 do 10 minuta, zatim uklonite vlažnim peškirom ili toplom vodom.

Ukoliko želite da osvojite L’Oreal paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: PR promo

Najnovije vesti