Aca Lukas za svoje fanove priprema spektakl koji pomera sve granice (video)

Aca Lukas za svoje fanove priprema spektakl koji pomera sve granice (video)

Autor: | 30/01/2017

0

Čovek za koga sa razlogom kažu da pravi najveće i najluđe žurke u regionu ponovo priprema spektakl za svoju vernu publiku. Početak Lukasove regionalne koncertne turneje zakazan za 29. april u Kombank Areni.
​Poznato je da je upravo Aca Lukas izvođač koji je najviše puta do sada napunio Beogradsku Arenu, a samim tim to predstavlja i regionalni rekord kada su u pitanju koncerti u arenama. ​​Tako i ove godine, v​eliki solistički koncert zakazan je za 29. april u ​Beogradskoj Kombank areni. Iako je, po tradiciji, žurka bila najavljena za 3. novembar, zbog novog albuma koji je u pripremi ali i promene organizatora, koncert je pomeren za ​upravo 29. april​. kada i zvanično počinje Lukasova regionalna turneja koja ce se nastaviti koncertima u Sarajevskoj, Zagrebačkoj i Skopskoj areni.

​Lukas će bez sumnje​ svojim fanovima prirediti nezaboravno veče ​i spektakl koji pomera sve granice do sada. ​Jedna od n​ovina i uvod u sve ono što će posetioci u Areni imati prilike da vide i čuju je remiks Acinog ​mega-​hita "Voliš li me" koji od danas možete premijerno videti na Lukasovom youtube kanalu.​ Ovaj remiks rezultat je velikog konkursa koji je Acin produkcijski tim organizovao, a za njega su zasluzni Austrijski DJ tim našeg porekla, DJ SNS i DJ Kajno. Od preko 50 poslatih remiksa iz celog sveta, upravo ovaj DJ tim staviće svoj potpis ispod remiksa pesme koja je osvojila srca svih ljubitelja domaće muzike.

Ovaj remix samo je prvo iznenađenje, a svakog sledećeg 29. u mesecu, možemo očekivati nova iznenađenja u vidu novih pesama, pa sve do onog finalnog, koncerta u Areni gde se priprema prvo živo preslušavanje čitavog ​novog ​albuma. ​Produkcijska kuća ​Skymusic ​koja stoji iza ovog koncerta ​zagonetno najavljuje brojna​ muzička i scenska​ iznenađenja sa jednim od ​naših ​najpopularnijih pevača današnjice, tako da će svi koji 29. aprila budu bili ispred najmodernije bine u Areni, moći da vide i čuju nešto sasvim drugačije​​.
Pored novih pesama publika će uživati i u neprolaznim Lukasovim hitovima, a kako tradicija nalaže pripremite se ​za najvecu žurku na Balkanu !

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: aca lukas