Naslovnica Melanije Tramp razbesnela svet! (foto)

Naslovnica Melanije Tramp razbesnela svet! (foto)

Autor: | 28/01/2017

0

Prva dama Amerike Melanija Tramp našla se na naslovnoj strani meksičkog izdanja magazina "Veniti fer" i time izazvala negodovanje javnosti s obzirom da na njoj "jede" nakit.

Fotografija na kojoj Melanija pozira sa viljuškom u ruci i "bocka" skupocenu ogrlicu kao da jede špagete naljutila je mnoge koji smatraju neprikladnim da se prva dama ovako eksponira u zemlji u kojoj skoro pola populacije živi u siromaštvu.

Da li je Melanija Tramp iskopirala Džeki Kenedi?

- To je nedostatak senzibilnosti od strane izdavača. Počela sam da čitam i jednostavno nisam mogla da završim tekst. Nisam htela da znam ništa o ženi neprijatelja naše zemlje - izjavila je meksička književnica Gvadalupe Loaeza za "Gardijan".

Nakon što je na Tviteru najavljena naslovnica za februar javnost je pobesnela jer smatra da su urednici ovim potezom ponizili sopstvenu zemlju i kulturu i pozivaju izdavača da povuče izdanje iz prodaje.

Da stvar bude još gora najava za "Veniti fer" izašla je gotovo istovremeno nakon potpisivanja direktiva Donalda Trampa o podizanju zida na granici sa Meksikom.

- Ona jede nakit dok njen muž gradi zid na granici sa Meksikom - samo su neki od komentara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages
Tagovi: Melanija Tramp