Tri strogo čuvane tajne dobrog izgleda Melanije Tramp

Tri strogo čuvane tajne dobrog izgleda Melanije Tramp

Autor: | 26/01/2017

0


Interes za sve u vezi sa novom prvom damom SAD Melanijom Tramp ne jenjava. Mnogi se pitaju kako 46-ogodišnja lepotica održava svoju liniju i kakva je njena beauty rutina.

Pre predsedničke kampanje Donalda Trampa njegova supruga Melanija retko se pojavljivala na javnim događanjima i nije davala intervjue medijima.

Upravo zbog toga njen profil u objavljen magazinu "GQ" izazva veliki interes javnosti. Magazin je dobio ekskluzivni intervju s Melanijom, a za potrebe priče razgovarali su s njezinim prijateljima i poznanicima koji su dali prvi uvid u svakodnevnicu nove prve dame SAD.

Ko će obući Melaniju Tramp za predsedničku inauguraciju?

Posebno je zanimljivo kako opisuju deo njenog fitnes i beauty režima, kao i tri tajne dobrog izgleda o kojima se do sada ništa nije znalo.

1. Hodanje s tegovima za zglobove

Ovi tegovi koji se mogu rasporediti po čitavom telu klasično hodanje pretvaraju u kvalitetnu vežbu i omogućuje istovremeno jačanje i oblikovanje mišića.

2. Sedam voćki dnevno

Nije tajna da je voće važan deo jelovnika svake dete i bez njega nema dobrog zdravlja, a Melanija ga konzumira svakog dana, i to bar sedam voćki dnevno.

3. Hidratacija kože

Ovaj neizbežan deo beauty režima većine žena bitan je i prvoj dami SAD.

Uzor joj je bila Sofija Loren: Priča iz prve ruke o vrtoglavom uspehu Melanije Tramp

U ovom intervjuu Melanija se osvrnula na glasine o tome da se podvrgla estetskim zathvatima i operaciji povećanja grudi, pa je iskoristila priliku da ih opovrgne.

- Nisam napravila nikakve promene. Mnogo ljudi govori da sam imala različite zahvate na licu. Nisam radila ništa. Živim zdrav život, brinem o svojoj koži i telu. Protivim se botoksu, injekcijama. Mislim da to šteti vašem licu, nervima. Ovo sam ja. Stariću dostojanstveno, poput moje majke - rekla je Melanija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images