"S one strane duge", omaž Miloradu Mandiću Mandi

"S one strane duge", omaž Miloradu Mandiću Mandi

Autor: | 26/01/2017

0

U "Sava centru" sutra uveče biće održan omaž Miloradu Mandiću Mandi "S one strane duge", nazvan po istoimenoj dečjoj emisiji koju je pokojni glumac svojevremeno vodio na Trećem kanalu.

Muzičko-scenski spektakl je humanitarnog karaktera i okupiće mnogobrojne Mandine kolege, prijatelje, sportiste i voditelje. Program će biti identičan TV emisiji uz koju su odrasle mnoge generacije i sastojaće se od 10 igara edukativno-zabavnog karaktera. Ali, umesto mališana, u njima će učestvovati odrasli, a sve igre su plod onoga što je Manda kreirao.

Nedeljko Bajić: Bez Mande više ništa ne može da bude isto

Tim povodom je ekipa pevača i glumaca, posle 25 godina, ponovo snimila pesmu "S one strane duge", za koju je kompozitor Ljuba Ninković sada uradio novi aranžman. Nova verzija snimljena je u Studiju 6 Radio Beograda, a među izvođačima su Bilja Krstić, Marija Mihajlović, Zvonimir Đukić Đule i Srba Radivojević ("Van Gog"), Dejan Pejović Peja (eks "Familija" i "Dibidus") i hor "Viva voks".

- Dok smo snimali novu verziju pesme, prisetila sam se druženja i saradnje sa Mandom. Bio je divan prijatelj, sjajan glumac, voleo je decu i njima je posvetio veći deo karijere. Bila sam presrećna kada me je pozvao da budem deo ekipe novogodišnje predstave "S one strane duge" u kojoj su učestvovali Gorica Popović, Vlada Divljan, Srđan Gojković Gile iz "Električnog orgazma", Mima Karadžić, Ljuba i Boda Ninković. Događaj u Sava centru biće divno podsećanje na Mandu i neko lepše vreme - kaže Bilja Krstić, a pišu "Novosti".

Anja Mandić uči da živi bez Mande: Živim od danas do sutra i kažem sebi da ja to mogu

Čak 80 odsto prodatih ulaznica ide humanitarnim fondacijama "Budi human" i "Podrži život". Ovo je prilika da se mnogi s osmehom na licu i punog srca prisete kako su uz Mandu imali ispunjeno detinjstvo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Boško Karanović