Robi Vilijams je kao dete, supruga Ajda ga spasava od nezgoda (video)

Robi Vilijams je kao dete, supruga Ajda ga spasava od nezgoda (video)

Autor: | 25/01/2017

0

Robi Vilijams je oduvek važio za nestašnog "dečka" engleske muzičke scene, a čini se kako ga ni brak sa američkom glumicom Ajdom Fild nije smirio. U 42. godini i dalje je nestašan, ludira se i pravi ludosti zbog kojih nekada doživi i poneku nezgodu. Jedna takva dogodila mu se ovih dana dok je izigravao sajber junaka...

Britanski pop pevač  je priznao kako je prošlog leta počeo da uzima novi lek protiv depresije koji mu očigledno prija. Robi je sve samo više ne u depresiji.

Iskreno i u svom stilu: Robi Vilijams progovorio o borbi sa depresijom

I dalje je šašav i otkačen, uvek spreman na razne ludorije, podjednako dobro se zabavlja na sceni i u privatnom životu. Zbog jedne od svojih vragolija, nastradala mu je usna, prenosi tportal.hr.

- Imao je borbu sa računarom u kojoj je računar dobilo bitku - duhovito je napisala njegova supruga Ajda pored fotografije na kojoj se vidi ozleda na licu pevača. Obožavatelje je zanimalo šta i kako se to tačno dogodilo Robiju, a ona im je to i opisala u svom stilu:

- Skočio je na krevet kao neki sajber junak s laptopom u rukama i udario usnom o njegovu ivicu. Imam pune ruke posla oko Robija i mame Gven. Deca su mi poput povetarca u odnosu na njih!

@robbiewilliams Allow me to re-introduce myself to Gwen #saturdaynight #familyfun #instagood #motherdaughter #himommynameisayda

A video posted by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Jan 7, 2017 at 9:57am PST

Robi je od 2010. u braku sa Ajdom Fild uz koju se, kako je više puta izjavio, oseća sigurno. Ona je uspela da ga spasi od života samouništenja kakav je nekada vodio.

Američka glumica je poput njega, podjednako otkačena i spremna na zvrčke i smicalice. Zahvaljujući smešnim fotografijama i videosnimcima koje redovno objavljuje na Instagramu, odavno je postala hit.

Wiping the slate clean for 2017 @robbiewilliams #? #instafun #instagood #cleanslate #familyfunday

A video posted by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Jan 2, 2017 at 8:01am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty