Stigla je srebrna i iskričava Šanel čarolija za sezonu proleće/leto

Stigla je srebrna i iskričava Šanel čarolija za sezonu proleće/leto

Autor: | 24/01/2017

0

Ovih dana Pariz blista, jer se u gradu svetlosti održava Nedelja mode. Modna kuća "Šanel" je za predstojeću sezonu proleće/leto pripremila kolekciju koja će vas oduševiti, jer na svoj sofisticiran i elegantan način spaja moderan dizajn sa prepoznatljivim "Šanel" krojevima.

Osnova na kojoj se bazira čitava kolekcija je svetlost i nežni, pastelni tonovi, upotpunjeni kristalima i detaljima u srebrnoj i zlatnoj boji.  Ženstvenost je naglašena, ali u specifičnom, redizajniranom retro maniru, koji čuvene komplete koje modna kuća "Šanel" neguje, pretvara u nosive, elegantne i pomalo provokativne modele koji će vas oduševiti na prvi pogled.

Linija struka je naglašena krojem, blejzeri su strukirani, ali dodatno je sve naglašeno širokim srebrnim, zlatnim ili kaišem u boji samog kostima. Suknja prati liniju bokova i seže do najseksepilnije dužine koja se ponovo vraća u modu - tik preko kolena.

Fini materijali bogatog tkanja, dobijaju "vazdušast" efekat u kombinaciji sa bluzama i nežnim ešarpama koje su lepršave i meke. Linija ramena je ravna, bez preteranog naglašavanja, dok se čuveni paspul ne menja, ali prati izazovniji izrez oko vrata, a time i svakoj ženi daje mogućnost da se u kostimu koji "Šanel" predstavlja, oseća moderno i elegantno.

Haljine su takođe krojene da naglase figuru, akcentujući struk i dužinom vizuelno izdužujući figuru. Tonovi koji preovladaju su puderasti i meki, a sve je obogaćeno kristalima, srebrom i perjem...

Uživajte u "Šanelu" za proleće i leto...

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još