Da li je Melanija Tramp iskopirala Džeki Kenedi?

Da li je Melanija Tramp iskopirala Džeki Kenedi?

Autor: | 22/01/2017

0

Melanija Tramp je na inauguracionoj večeri blistala u puderastoplavom kompletu i dugim rukavicama u istom tonu, ali su mnogi primetili da ta njena kombinacija neodoljivo podseća na stil nekadašnje Prve dame Džeki Kenedi.

Džeki je oduvek važila za ikonu stila, te je njena ružičasta kombinacija, kaputić sa kragnom, gotovo istovetan kao Melanijin komplet koji potpisuje Larf Loren. Melanijina odluka da ponese rukavice još više je naglasila taj retro izgled, glamur koji je negovala Džeki Kenedi.

Kako piše New York Times, Melanija je i sama izjavila da je Džeki za nju lično ikona stila. Davne 1999 novinari su je upitali kako bi se obukla da nekim slučajem jednog dana postane Prva dama, Melanija je tada izjavila:

- Bila bih obučena vrlo tradicionalno. Možda kao Beti Ford ili Džeki Kenedi.

Melanijin autfit je takođe upoređen sa Džekinim sa inauguracije Džona F. Kenedija, daleke 1961. godine, kada je i sama Džeki nosila puderastoplavi komplet.

Neki su uporedili Melanijin stil sa inauguracionog bala sa još jednom bivšom Prvom damom, Nensi Regan. Dizajner haljine Ervé Pjer je otvoreno pričao o saradnji sa gospođom Tramp u izradi haljine za bal:

- Bilo je zabavno ispoštovati njen istančan smisao za modu i pretočiti njene želje u balsku haljinu. Linije su oštre, dizajn nema  nedostataka i predstavlja viziju gospođe Tramp u koju je utkan osećaj koji je želela da ima kada obuče haljinu. Ona tačno zna šta joj se dopada i šta želi. Naša komunikacija je bila, a i dalje je, vrlo lagana. Ona poznaje modu, jer je bivši model. Vrlo je svesna kako se konstruiše i stvara model, tako da smo od samog početka govorili istim jezikom dok smo kreirali haljinu.

Šta vi mislite, da li je Melanija s namerom iskopirala Džeki Kenedi i kojoj od njih dve bolje pristaje ovaj stil?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty