Američki predsednik opsednut glumicom: Kristen Stjuart podsetila na tamnu stranu Trampove ličnosti

Američki predsednik opsednut glumicom: Kristen Stjuart podsetila na tamnu stranu Trampove ličnosti

Autor: | 21/01/2017

0

Novi američki predsednik Donald Tramp oduvek je voleo da putem Tvitera piše svoja mišljenja o nekim selebritijima.

U duhu njegove inauguracije, zvezda "Sumrak sage" Kristen Stjuart podsetila je na vreme kada je bila goruća tema njegovih tvitova.

- On je zaista bio opsednut mnome. Bio je bukvalno lud za mnom i pomalo ljut na mene, što je potpuno ludilo. Još ne razumem zbog čega se tako ponašao to i teško mi je da poverujem da se to uopšte dogodilo - izjavila je 26-godišnja glumica za "Mirror".

Kristen Stjuart: Buntovnica s razlogom u magazinu "Elle"  (video/foto)

Trampova opsednutost glumicom koja je od njega mlađa više od 40 godina dostigla je vrhunac 2012. godine kada je popularnost "Sumrak sage" bila u zenitu.

Tada su glavne zvezde serijala, Robert Patinson i Kristen Stjuart svoju ljubav preneli i u stvarni život, sve dok nije objavljeno da Kristen vara Roberta.

- Robert Patinson ne bi trebalo da se pomiri s Kristen Stjuart. Ona ga je prevarila kao psa i učiniće to ponovo - samo gledajte. On može da nađe mnogo bolju od nje! - napisao je Trump u tvitu oktobra 2012. godine.

Kristen Stjuart: Veza s Robertom Patinsonom je vremenom postala roba

- U to vreme on je bio samo rijaliti zvezda. Nisam bila baš najsigurnija ni o kome se radi. Za mene to tada nije bila velika stvar. Ali nedavno me je neko podsetio na to i jednostavno nisam mogla da verujem kada su mi se sve kockice složile - ispričala je glumica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images