Rođak Džordža Majkla: Njegov dečko Fadi je običan prevarant, oni nikad nisu živeli zajedno

Rođak Džordža Majkla: Njegov dečko Fadi je običan prevarant, oni nikad nisu živeli zajedno

Autor: | 18/01/2017

0

Rođak Džordža Majkla koji je iznenada umro na Božić od srčanog zastoja, napisao je na Fejsbuku poduži post u kome između ostalog kaže da sumnja u okolnosti u vezi sa smrću svog poznatog rođaka, i rekao da uopšte nema poverenja prema Džordžovom dečku, Fadiju Favazu.

Andros Georgiju priznao je da je sumnjičav oko Džordžove smrti, a njegova objava na društvenim mrežama deluje kao odgovor na Fadijevu nedavnu izjavu da su se on i Džordž toliko voleli da su bili neprestano zajedno.

Neostvareni san: Džordž Majkl očajnički želeo da postane otac i osnuje porodicu

Očigledno frustriran tom izjavom, Andros je napisao:

- Pokušavao sam da se suzdržim i da ne komentirišem tu izjavu, ali nakon svega što sam pročitao o njemu, nisam više mogao da ćutim. Kao prvo, nikad nije bio s Džordžom 24 sata dnevno. Oni nikad nisu ni živeli zajedno. Fadi je živeo u jednoj od Majklovih kuća u Ridžents Parku. Osim toga, da su zaista bili zajedno 24 sata, pitanje je zašto onda nisu bili zajedno na Badnje veče. I zašto je Fadi spavao u automobilu? Nameće se previše pitanja - sumnjičav je rođak slavnog pevača.

Fadi je policiji i medijima ispričao da je pronašao beživotno telo svog dečka u krevetu u njegovom domu u Oksfordširu na Božić, nakon što je proveo noć u automobilu.

- Nisam ga ni video te večeri. Policija sve zna i to je najvažnije - rekao je tada Fadi Favaz za "Mirror".

A photo posted by Fadi Fawaz (@fadi_fawaz) on Dec 30, 2016 at 2:54pm PST

Džordža je Fadi nazvao svojim najvećim osloncem u životu, ali se pevačev rođak se ni s tim ne slaže i smatra da je Fadi "niko i ništa".

- Nadam se da ta nevažna osoba neće zaraditi ni peni od Džordžove smrti. Svaki iznos koji mu bude ponuđen za tu njegovu priču o njihovoj vezi trebalo bi odmah da bude uplaćen u jednu od Džordžovih humanitarnih organizacija, a svi znate kolikom broju ljudi to pomaže - smatra Andros.

Dečko Džordža Majkla naljutio fanove pevača!

Njegov komentar će sigurno demantovati Fadijev nećak, Džoš Favaz, koji je prošle nedelje rekao da je par bio nerazdvojan.

- Proveli su zajedno gotovo svaki dan poslednjih šest godina. Među njima nije bilo ničeg drugog osim ljubavi. Fadija su zvali pijavicom i svakakvim uvredljivim imenima, ali on nikad nije iskoristio Džordža niti bi učinio išta što bi moglo da ga povrdi. Bili su u vezi i zaljubljeni. Dva dana pre nego što je Džordž umro, bio sam u londonskom pabu s ujakom Fadijem, i on ga je zvao da mu javi da će se brzo vratiti kući - rekao je Džoš Favaz.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Džordž Majkl

Najnovije vesti