Nakon Majami Biča, Novak postao vlasnik i dva luksuzna apartmana u Njujorku

Nakon Majami Biča, Novak postao vlasnik i dva luksuzna apartmana u Njujorku

Autor: | 18/01/2017

0

Novak Đoković je kupio dva apartmana na Menhetnu. Đoković je, piše "Wall Street Journal", kupio dva odvojena dvosobna apartmana, površine od po 185 kvadratnih metara, u objektu izvođača radova "565 Broome Soho" u Merzer stritu, u južnom delu Menhetna. Objekat je projektovao čuveni arhitekta Renco Pijano, čiji je Đoković veliki poštovalac.

Stejsi Špilman, direktorka prodaje apartmanskog kompleksa, kaže da je Đoković na višim spratovima kupio dva odvojena apartmana, koji nisu blizu jedan drugom, tako da verovatno ne planira da ih spoji.

Novak Đoković se rastužio: Veoma emotivno sam doživeo Anin oproštaj

Ona nije želela da otkrije koliko je Đoković platio apartmane. Međutim, poznato je da na tom mestu uobičajena cena stanova na višim spratovima počinje od 5,4 miliona dolara.

Kada apartmanski kompleks bude završen, 2018. godine, imaće dva staklena tornja sa ukupno 115 stanova. Prodaja je počela u septembru i trećina stanova je već prodata.

Šampion i šoumen: Novak Đoković u devet minuta čiste zabave! (video)

Đoković je od izvođača "565 Broome Soho" ranije kupio jedan apartman u Majami Biču, takođe projekat koji je osmislio Renco Pijano.

- Volim dizajn te dve zgrade i njihova lokacija je fantastična. I Njujork i Majami su na mojoj putnoj listi svake godine, pa će biti uzbudljivo da stalno imam gde da se vratim - piše u saopštenju Novaka Đokovića, a prenosi rts.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images