Boris Novković se razvodi nakon manje od pola godine braka?

Boris Novković se razvodi nakon manje od pola godine braka?

Autor: | 18/01/2017

0

Nakon što je sinoć nastupio na koncertu posvećenom svom pokojnom prijatelju i kolegi Kemalu Montenu, Boris Novković je objavio video na kome se vidi izvedbu pesme "Nije htjela" uz poruku koja je mnoge zbunila, a koju je posvetio svojoj supruzi Ines.

- Kraj koncerta za Kemu i moj osećaj prema ljubavi i pesme koja sve govori o njoj. Svi koji ste slutili neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvek i ponovo dati celog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti i peti i deseti put! Verovaću u pravu ljubav, zauvek! I nema drugog komentara! Ines, hvala - napisao je Boris.

Na kraju statusa zahvalio se supruzi koja sinoć nije bila s njim na koncertu. Nakon objave statusa mnogi su pomisli da se pevač opet razvodi, ali on još nije dao nikakav komentar ili objašnjenje onoga što je napisao na Fejsbuku.

Ines i Boris prvi put su se zajedno pojavili u javnosti na prošlogodišnjem koncertu u čast Montenu. Ines se za Borisa udala krajem avgusta prošle godine na Pagu nakon pola godine veze. Boris joj je svojoj posvetio pesmu "Ines".

Može li romantičnije? Boris Novković za 8. mart poklanja devojci – pesmu

Od prošle devojke, Ive Višošević, Boris se oprostio preko Fejsbuka. Zahvalio joj je na svemu što je naučio od nje i napisao da je sada vreme da svako krene svojim putem. Pevač je bio pet godina u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović, a devet s novinarkom Lucijom Matić. S njom ima i dva sina, Nou i Bona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Boško Karanović
Tagovi: boris novković

Najnovije vesti