Lindzi Lohan ponovo šokira: Zbog čega je fanove pozdravila sa "alejkum selam"?

Lindzi Lohan ponovo šokira: Zbog čega je fanove pozdravila sa "alejkum selam"?

Autor: | 17/01/2017

0

Uvek "nestašna" glumica Lindzi Lohan, koju na Instagramu prati šest milijuna ljudi, prvo je izbrisala izbrisala sav sadržaj na svom profilu na toj društvenoj mreži, a jedino što je ostavila je pozdrav "Alejkum selam" ("Mir s vama").

Američka pevačica i glumica i prethodnih godina je često punila naslovnice novina raznim skandalima. Glumica se lečila od zavisnosti od alkohola i droge, a priznala je da je i zavisna od seksa. Prošle godine se pisalo i o tome da je na ivici bankrota, a posebno o njenom o šokantnom raskidu sa bivšim verenikom Jegorom Tarabasovim.

Lindzi Lohan odlučna da pomuti slavu Kardašijanovih

Lindzi je sada ponovo u medijima, ali ovog put zbog sasvim drugog razloga. Sudeći po onome što je učinila na svom Instagram profilu mnogi su zaključili da je prešla u islam. Iako to javno nije priznala, američki portali našli su više dokaza da je to istina.

Lindzi je izbrisala sve svoje fotografije na Instagramu, a jedino što je ostavila je pozdrav "Alejkum selam" ("Mir s vama"). Ona je ranije izjavila da je pre dve godine pročitala "Kuran", a prošle godine je osnovala i produkcijsku kompaniju u Dubaiju, gde je i dočekala Novu godinu.

- Moji vrlo bliski prijatelji iz Londona i Saudijske Arabije dali su mi "Kuran", koji sam ponela sa sobom u Njujork i učila iz njega. To mi je otvorilo vrata spoznaje i duhovnosti, i omogućilo mi da pronađem odgovor na pitanje ko sam ja zapravo - rekla je Lindzi na turskoj televiziji "Haber Turk".

Lindzi Lohan psovkama počastila goste svog kluba (video)

Ona je nakon toga pomagala sirijskim izbeglicama i u medijim javno kritikovala protiv strahota i humanitarne katastrofe u Alepu.

Za razliku od Instagrama, Lindzi još nije potpuno obrisala profil na Tviteru. Tamo još ima postova, ali i brojnih čestitki muslimana, koji su joj poželeli dobrodošlicu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Lindzi Lohan