Život joj se promenio iz korena:  Tajči je nekada glasom osvajala ex-Yu, a danas radi u zatvoru

Život joj se promenio iz korena: Tajči je nekada glasom osvajala ex-Yu, a danas radi u zatvoru

Autor: | 15/01/2017

0

Velika promena dogodila se nedavno u životu Tatjane Matejaš Kamerun poznatije kao Tajči.

Pobednica Jugovizije, koja je s pesmom "Hajde da ludujemo" napravila pravi "bum" devedesetih godina, prebrodila je svoje strahove i započela sa radom, ni manje ni više, nego u zatvoru.

- Najznačajnija promena je to što sam napokon postala hrabra da budem ja i oslobodila se strahova od kritičara i onih kojima sam pre davala pravo da me svojim očekivanjima, definicijama ili mišljenjima određuju, podređuju i umanjuju moju vrednost. Ponosna sam što sam bez straha rekla ‘da’ radu sa ženama koje su preživele zlostavljanja, trgovinu seksom i zavisnosti od droge i našla se u zatvoru u ulozi mentorke - otkrila je Tatjana.

A photo posted by Tajci (@tajcicameron) on Oct 23, 2016 at 8:06am PDT

- Nadahnjuju me hrabre žene koje se ne stide da pokažu patnje kroz koje su prošle, koje podižu druge žene bez kritikovanja i sa puno razumevanja, koje se ne guraju u prve redove, ali koje su uvijek spremne da zakorače na front i pomognu drugima - dodala je Tajči.

Ona trenutno vodi tok-šou "Buđenje u Americi", a redovno piše i kolumnu za Hafington post. Udata je za svog najboljeg prijatelja, preduzetnika Metjua, sa kojim ima i trojicu sinova sa kojima živi u Nešvilu u američkoj saveznoj državi Tenesi.

A photo posted by Tajci (@tajcicameron) on Jun 21, 2016 at 7:08am PDT

When we get together we sing the old songs :)

A video posted by Tajci (@tajcicameron) on Oct 7, 2016 at 6:49pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!/instagram