Njena ljubav itekako košta: Drejk poklonio Dženifer Lopez ogrlicu vrednu 100.000 dolara (foto)

Njena ljubav itekako košta: Drejk poklonio Dženifer Lopez ogrlicu vrednu 100.000 dolara (foto)

Autor: | 13/01/2017

0

Jedan od najvećih hitova Dženifer Lopez je svakako "Love Don't Cost a Thing" u kome je popularna latino diva vrlo energično stavila do znanja momku s kojim razgovara, da je ne može pridobiti poklonima jer, kako kaže, njena ljubav ne košta ništa.

Ali, taj singl Dženifer je izbacila još krajem davne 2000. godine, a od tada su se mnoge stvari očigledno mnogo promenile.

Iako još nije potvdila tu vezu, pevačica uživa u pažnji koju joj pruža kolega Drejk koji je svoju novu devojku iznenadio skupocenim komadom nakita.

Obračun preko društvenih mreža: Dženifer Lopez suptilno ponizila Maraju Keri

Drejk je rešio da ne štedi pa je Dženifer dobila dijamantsku ogrlicu vrednu 100.000 dolara. Kako piše magazin"People", dijamanti su kupljeni u čuvenom "Tifaniju", a pevačici je Drejk blistavu ogrlicu poklonio za Novu godinu.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Jan 2, 2017 at 12:13am PST

Njih dvoje su zajedno oko mesec dana, a upoznali su se tokom razgovora čija je tema bila njihova poslovna saradnja.

- Rade na novoj muzici, ali Dženifer uživa u njegovom društvu i on je već nekoliko puta bio u njenoj kući - tvrde njeni prijatelji.

Nežni zagrljaj Dženifer Lopez i Drejka (foto)

Vezu su prvo krili jer Drejk nije želeo da povrediti svoju bivšu dragu Rijanu (28). Drejk i Dženifer su objavili nekoliko zajedničkih fotografija na kojima izgledaju i ponašaju se vrlo prisno, ali vezu još nisu zvanično potvrdili.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images