Dok je Opra Vinfri darežljiva prema svojim služavkama njen otac živi u bedi

Dok je Opra Vinfri darežljiva prema svojim služavkama njen otac živi u bedi

Autor: | 12/01/2017

0

 

Opra Vinfri, jedna od najpoznatijih i najbogatijih voditeljki svih vremena ima svoje mračne porodične tajne.

Njen otac Vernon pre desetak godina napisao je knjigu o odnosu sa slavnom ćerkom "Neizgovorene stvari" što se njoj nije dopalo i tada im se odnos još više pogoršao.

Roditelji slavne voditeljke jedva da su se i poznavali, a ona je do puberteta živela s majkom. Kada je njena majka prestala da se brine o njoj, Opra je nastavila život s ocem s kojim nije preterano komunicirala.

Neočekivano: Opra Vinfri u šik kombinaciji koju ćete poželeti da nosite

Ubrzo je počela da studira i da gradi karijeru, te je u jednom trenutku otišla svojim putem, a njen otac tvrdi kako ga je ćerka ostavila u siromaštvu, a sada se čuju samo dva puta godišnje - na njegov i njen rođendan.

Vernon je otkrio da su njegovi najbliži prijatelji preminuli i da je on veoma usamljen. Isto tako, ni njegovo zdravstveno stanje nije najbolje mu je u Korejskom ratu oštećen sluh, a pretrpeo je i moždani udar.

Podrška je najvažnija: Ovako je Opra Vinfri uspela da smrša

- Opra mu veoma malo pomaže. Živi u lošim uslovima. Zapravo, teško da se to može nazvati životom - tvrdi dobro upućeni, ali neimenovani izvor, a piše sajt eonline.com.

Izvor dodaje da je Vernon suviše ponosan da bi pričao o svojoj teškoj sudbini.

Priča koja je isplivala u javnost nekima je bila zaista čudna, jer su kućne pomoćnice slavne voditeljke svojevremeno otkrile da je Opra velikodušna prema njima. Opra, navodno, svakog meseca odvede svoje služavke u kupovinu i plati sve što one požele da kupe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: opra vinfri