Lepa Brena otkrila tajnu: Poljubac sa Bjelom mi je bio sladak, ali Boba se nije naljutio! (video)

Lepa Brena otkrila tajnu: Poljubac sa Bjelom mi je bio sladak, ali Boba se nije naljutio! (video)

Autor: | 11/01/2017

0

Lepa Brena (56) slavi tri decenije od legendarnog filma 'Hajde da se volimo', u čijem se trećem delu ljubila sa tada najpopularnijim glumcem Draganom Bjelogrlićem (53).

U filmu se glumac toliko zaljubio u pevačicu da joj je pokušao uništiti brak sa Australijancem jugoslovenskog porekla.

- Čitao sam u novinama da se udajete zbog para, pa sam odlučio to da pokvarim - rekao je Bjelogrlić u sceni u helikopteru, a Brena mu je odbrusila: 'To nije istina!'.

- Ne verujem zato što je mnogo novca u pitanju -  izričit je bio glumac.

- Je l’ se ja mogu udati kao svaka normalna žena na svetu?! Šta ja trebam da uradim da biste vi meni poverovali da se ja stvarno ne udajem - pitala je pevačica.

- Pa evo ovo: da me poljubite - predložio je Bjela, a Brena je to jedva dočekala i pao je sočan poljubac. Kasnije je priznala da joj se isti jako dopao.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/ovo-je-zaista-jedna-uspesna-prica-lepa-brena-boba-zivojinovic-proslavili-cetvrt-veka-bracne-srece/

- Stanko Crnobrnja mi je rekao da moram da poljubim Bjelu, koji mi je uvek bio simpatičan i sladak. Poljubila sam ga u obraz, a onda je reditelj rekao da ga poljubim ozbiljno. Odgovorila sam mu da nisam glumica, na šta mi je on odbrusio da ako to ne uradim, nema ništa od te scene - otkrila je i dodala kako je poljubac morao da potraje.

- Ponovo sam poljubila Bjelu, ali reditelj je rekao da poljubac potraje. Smogla sam snage i poljubila sam ga ozbiljno. Poljubac je bio sladak, moram da priznam. Danima posle toga vraćala sam taj film. Nekoliko godina kasnije pričala sam s Bijelom o toj sceni i on se slatko nasmejao, verujem da je njemu to bila rutina - kaže Brena i dodaje da njen tadašnji dečko Boba Živojinović nije bio ljubomoran.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/lepa-brena-boba-i-ja-vaspitavali-smo-sinove-da-budu-dzentlmeni/

- Tada sam tek počela da se zabavljam s Bobom i on nije bio ljubomoran na Bjelu. Nikad mi nije pravio ljubomorne scene - otkrila je. Bjelogrlić je zadovoljan što je taj film i danas popularan, ali poljubac s Brenom nije želeo da komentariše, piše 24sata.hr.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: lepa brena

Najnovije vesti