I zvanično: Nova sezona "Tvin piksa" biće emitovana u maju

I zvanično: Nova sezona "Tvin piksa" biće emitovana u maju

Autor: | 10/01/2017

0

Nova sezona serije "Tvin Piks", nastavak kultne misterije Dejvida Linča iz 1991, počeće s prikazivanjem na kanalu "Showtime" 21. maja, dvočasnom epizodom.

Odmah nakon premijere i treća i četvrta epizoda će istovremeno biti dostupne na digitalnim platformama ovog kanala.

Nova sezona stiže na male ekrane posle 26 godina pauze i ima 18 epizoda. Serija je snimana kao film, pa je tek kasnije "isečena" na epizode.

Nakon prve četiri epizode, serija će nastaviti da se emituje jednom nedeljno, jer Dejvid Linč veruje, kako je rekao, u "nedeljnu televiziju".

U novom "Tvin Piksu" pojaviće se većina starih likova. Kajl Meklahlan vraća se kao specijalni agent FBI Dejl Kuper.

Na promociji serije medijima su se obratili Dejvid Linč i neki glumci, ali niko nije otkrio nijedan detalj novog zapleta.

Linč je govorio o tome kako je odlučio da se sa Markom Fosterom ponovo vrati ovoj misteioznoj varošici iako je druga sezona serije bila prekinuta pre vremena na ABC, pa je publika imala utisak da je priča o tome ko je ubio Loru Palmer ostala pomalo nedorečena.

- Ko je ubio Loru Palmer je pitanje na koje, zapravo, nikada nismo hteli da odgovorimo. Ta misterija je bila guska koja je davala zlatna jaja. Međutim, u jednom trenutku nam je rečeno da stvar privedemo kraju - rekao je Linč.

On je naglasio i da film "Vatro, hodaj sa mnom" iz 1992.ima "veoma važnu" ulogu u novoj sezoni.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs printscreen
Tagovi: tvin piks

Pročitajte još