Rastanak nakon 10 godina: Glumci žale zbog završetka serije "Selo gori, a baba se češlja"

Rastanak nakon 10 godina: Glumci žale zbog završetka serije "Selo gori, a baba se češlja"

Autor: | 09/01/2017

0

Poslednja epizoda serije "Selo gori, a baba se češlja" rastužila je mnoge ljubitelje ove sage jer se više neće družiti sa likovima iz Petlovca.

Reditelj Radoš Bajić ostavio je publiku u nedoumici šta se na kraju dogodilo sa brakom Ivane i Radoslava, čije likove tumače Nedeljko Bajić i Marija Petronijević.

Ipak, on kaže da nastavka neće biti.

- Ovo je dostojanstveni završetak ove serije. I ovo je apsolutni rastanak. Znači, Selo gori i Radašin, kao i svi junaci, odlaze u istoriju, u mit i legendu - poručuje Radoš.

Iako im je drago što su milioni gledalaca zavoleli njihovu seriju, svi članovi ekipe žale što kraj nije dočekao čuveni Milašin, koga je igrao pokojni Milorad Mandić Manda.

- Ja sam vrlo zadovoljan, srećan i ponosan na to što smo uradili i mislim da je to nešto što svakako ulazi u istoriju. Dobili smo rejting poslednje epizode koji je apsolutno nezabeležen u poslednjih nekoliko godina, možda i decenija, što je nezapamćeno kad je reč o televizijskom programu uopšte. Mislim da nas je gledalo oko tri miliona ljudi. Eto, to je kraj jedne ere, jedne epohe, osećanje radosti, sreće i tuge i žalosti u isto vreme. Zbog svih ljudi koji su otišli i zbog toga što je kraj - rekao je Nedeljko.

Marija Petronijević kaže da su se, osim što su se glumački našli, glumci koji su snimali ovu seriju i sprijateljili.

- Svakako, žao mi je jer se serija završila, ali je ovo savršen projekat i jedini koji ima 101 epizodu. Mi deset godina snimamo ovu seriju i zaista smo funkcionisali kao velika porodica. Tu je bilo i lepih i ružnih trenutaka, ali smo nekako svi zajedno rešavali stvari i prolazili kroz to zajedno. I kroz lepe i kroz loše stvari bili smo kao jedno - kaže Marija, koja je tumačila lik Ivane.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP Mirko Tabašević

Najnovije vesti