Ćerka Mikija Jevremovića: Krijem od dece nesrećni događaj i bol koji je nemerljiv

Ćerka Mikija Jevremovića: Krijem od dece nesrećni događaj i bol koji je nemerljiv

Autor: | 09/01/2017

0
Facebook/Jelena Jevremović Nedeljković

Ćerka Mikija Jevremovića (75)  Jelena teško podnosi to što se njen otac u bolnici bori za život nakon što je 27. decembra doživeo moždani udar.

Ona se do sada nije oglašavala u medijima jer pokušava da od svojih sinova sakrije bolnu istinu. Nekadašnja pevačica želi da svoje naslednike poštedi bola jer su veoma vezani za deku.

Potresno pismo Jelene Jevremović: Tata probudi se da ti kažem koliko te volim

- Još uvek sam nesposobna za davanje intervjua i otvoreni razgovor. Nemam snage za to. Rastrgnuta sam između toga da što duže prolongiram da deca saznaju za ovaj nesrećni događaj i bola koji je nemerljiv. I to sve za vreme praznika, kada bi trebalo da slavimo, ne da patimo - rekla je za Kurir ćerka pevačke legende.

- Tatino stanje je nepromenljivo. Vrhunski tim stručnjaka vodi brigu o njemu, ali sada je njegov život u Božjim rukama. Pošto sam pod virusom, ne idem u bolnicu. Od strica Zorana, koji svakodnevno ide u Klinički centar, dobijam informacije o tatinom stanju, koje se, nažalost, ne menja.

Jevremovićeva naglašava da je mnogo ljudi uz njenu porodicu.

- Nadam se da će biti uslišene hiljade molitvi za tatin oporavak. Svakodnevno dobijam bezbroj poruka i zahvalna sam na tome - zaključila je Jelena.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP facebook/Jelena Jevremović Nedeljković